10 jaar Fellowship

Op 13 juni 2023 vierde de VUB het 10-jarig bestaan van haar Fellowship netwerk. Tijdens een ceremonie werd de nieuwe lichting Fellows ingehuldigd en kreeg de lichting 2020-2021 ook een uitgestelde viering. Lees meer.

Ontdek alle 2023 Fellows in de laatste brochure. 

Netwerking momenten

Fellowship Networking Cocktail
Na 3 jaar kwam het VUB Fellowship netwerk opnieuw samen op 9 februari voor de Fellowship Networking Cocktail in De Warande. Het evenement werd gehost door CEO Johan Haelterman van NBN. Ben je VUB Fellow en heb je interesse om zelf een networking cocktail te hosten? Contacteer goedele.nuyttens@vub.be

Neem een kijkje in het fotoalbum voor sfeerbeelden.

Fellowship Networking Cocktail

Maak kennis met onze Fellows

Onze Fellows, dat zijn bedrijfsleiders, sociale ondernemers, community-activisten, wetenschappers, kunstenaars, atleten, noem maar op. Stuk voor stuk onderscheiden ze zich door een bijzondere maatschappelijke verdienste. Ze zijn dan ook een grote bron van inspiratie voor onze academici en studenten. Maar niet alleen dat: ze zijn ook onze ambassadeurs die mee de filosofie van onze universiteit uitdragen. Allemaal delen ze een sterk geloof in culturele diversiteit en gendergelijkheid. Samen creëren ze een inclusief leiderschapsnetwerk. Ontdek ze hieronder.

Evenementen

Geen resultaten gevonden.

Ons Fellowship is maar een van de manieren waarop we samenwerken met netwerken en partners. 

Ontdek onze andere netwerken en partnerships.