2022_Studentenjobs_S_1926690602

Studentenjobs

Ben je op zoek naar jobstudenten? Misschien maken onze studenten voor jou wel het verschil. Publiceer de vacature voor jouw studentenjob op onze databank, beheerd door de dienst Studentenjobs. Studenten kunnen hun interesse online aangeven, en hun cv en motivatiebrief aanleveren.  

Matcht hun profiel met de vacature, dan ontvangt de student van Studentenjobs de contactgegevens om te solliciteren bij de werkgever. We houden hierbij rekening met de verschillende studentenstatuten en informeren onze studenten over eventuele aandachtspunten zoals fiscale gevolgen.

Missie

De VUB streeft diversiteit in onze samenleving op een positieve manier na, wat zich vertaalt in onze opleidingen, studentenzaken en humanresourcesmanagement. We garanderen dat we iedereen gelijke kansen bieden en dat we niet discrimineren op basis van gender, sociale of etnische achtergrond, religie, seksuele geaardheid, leeftijd of een beperking. Daarom aanvaarden we geen jobaanbiedingen of targetting van jobstudenten op basis van discriminerende criteria. 

2022_Jobs_Vactures_S_137042240

Vacatures en stages

Young graduates en stagiairs bieden vast vernieuwende invalshoeken binnen jouw bedrijf. Het VUB Career Center is een centrale dienst van de VUB die de kloof tussen studenten en de arbeidsmarkt wil verkleinen. Voor jouw aanwervingen en stageplaatsen is er het VUB Jobboard.