Drie merken, drie huisstijlen

Als organisatie kiezen we ervoor om de zichtbaarheid van ons merk te vergroten door steevast het VUB logo op te nemen voor alle samenwerkingsverbanden, initiatieven en activiteiten waar we aan bijdragen. Voor onze vijf voornaamste merken hebben we een bijbehorende huisstijlgids voorzien. Download de huisstijlgids om te ontdekken wat de basisprincipes zijn (logo, kleuren, gebruik van beelden, typografie, schrijfstem... ) en hoe je onze huisstijlelementen consequent kan toepassen op al jouw communicaties.

... en bijbehorende logo's

Op zoek naar het logo van één van deze vijf VUB-merken? Je kan ze makkelijk downloaden op ons DIY-huisstijlplatform. In het bestandstype - en formaat van jouw keuze.

Aan de slag

Over het DIY-huisstijlplatform

Ben je student of personeelslid? Via het Do It Yourself-huisstijlplatform van de VUB vind je de nodige sjablonen, templates en logo's om jouw communicatiemateriaal te voorzien van de correcte merkuitingen. Denk maar aan naamkaartjes, posters, uitnodigingen, briefhoofden, e-mailhandtekeningen, PowerPoints … 

Naar het platform

Wil je een externe lay-outpartner bewerkbaar materiaal aanleveren waarmee hij je producten kan opmaken in de juiste huisstijl? Stuur een mail naar huisstijlproducten@vub.be en we bezorgen je een gezipte map* met hierin de logo(s), lettertype(s), kleuren en enkele bewerkbare templates in de juiste opmaakcompositie.

* Er zijn vier gezipte mappen beschikbaar (voor de VUB huisstijl, de VUB-ULB huisstijl, de EUTOPIA huisstijl en de 'De Wereld Heeft Je Nodig' huisstijl).  

MarCom-catalogus

Benieuwd naar meer VUB-producten en -diensten om correct en doeltreffend te communiceren? In de catalogus van de dienst 'Marketing, Communicatie en Evenementen' van de VUB vind je een overzicht van het volledige huisstijlaanbod en wat zij voor jou kan betekenen.

Download (in PDF)

Contact

Heb je vragen over het correcte gebruik van onze logo’s of andere huisstijlelementen, toegang tot het DIY-huisstijlplatform, onze webshop of personeelswinkel enzovoort? Neem dan contact op via huisstijlproducten@vub.be.