Campus Etterbeek

Op de campussen

Om je weg te vinden op en rond de campussen kan je gebruik maken van de campusplannen. In overleg met overheden richten we onze campusomgevingen zoveel mogelijk in op maat van voetgangers. We werken knelpunten weg en maken de campussen veilig en toegankelijk.

In Brussel

Stappen staat centraal in het Gewestelijk Mobiliteitsplan Good Move (2020). Het mobiliteitsplan plant daartoe een arsenaal aan maatregelen waaronder het ontwikkeling van een netwerk voetgangersroutes, het creëren van autoluwe wijken en het ontwerp en de inrichting van veilige, toegankelijke en comfortabele openbare ruimten.

Een wandeltocht is waarschijnlijk de beste manier om het gewest te ontdekken en je onder te dompelen in de sfeer van de verschillende wijken. Ontdek alvast enkele Brusselse themawandelingen. De Groene Wandeling is een prachtig traject van meer dan 63 km dat het Gewest omsluit en waarlangs fietsers en voetgangers verschillende parken en natuurgebieden kunnen doorkruisen.

Beschadigde voetpaden of wegen tegengekomen? In Brussel kan je gebreken aan wegen, fiets- en voetpaden melden via Fix My Street.

Stadsgezicht van Brussel vanaf de Kunstberg