Huisarts in Etterbeek: UGP

Vlak bij de VUB Main Campus in Etterbeek ligt een zelfstandige, meertalige huisartsenpraktijk: de Universitaire Groepspraktijk (UGP). De groepspraktijk werkt vanuit lokalen van de universiteit en is voor iedereen toegankelijk: VUB-studenten, personeel en omwonenden kunnen er naar de huisarts. Je kan er elke weekdag terecht voor medische consultaties. De praktijk heeft geen vrije raadpleging. Maak dus steeds een afspraak!

Bekijk het zorgaanbod en alle praktische informatie van de UGP

2022_Huisarts_Dokter_S_2036650907
2022_Huisarts_Dokter_S_1727098825

Huisarts in Jette: Patio

Vlak bij de VUB Health Campus in Jette vind je de groepspraktijk Patio. Je kan er terecht bij de meertalige huisartsen (NL, EN, FR) en een psycholoog.

Neem voor je eerste afspraak telefonisch contact op.

Naar de huisartsen van Groepspraktijk Patio

Brusselse Wachtdienst

Dringend een huisarts nodig buiten de kantooruren? De Brusselse Wachtdienst garandeert algemene geneeskundige zorg in Brussel op weekavonden en -nachten, tijdens het weekend en op feestdagen.

De huisartsen van wacht ontvangen patiënten in wachtposten verspreid over het Brusselse grondgebied. Als de patiënt zich echt niet kan verplaatsen, komen ze tijdens de wachturen op huisbezoek.

Naar de website van de Brusselse Wachtdienst

Spoedgevallen

Met een dringend of levensbedreigend medisch probleem ga je naar de dienst spoedgevallen van een nabijgelegen ziekenhuis. Je komt naar de spoedopname op eigen initiatief, nadat je bent doorverwezen door de huisarts of met de ziekenwagen.

Twijfel je? Ga, als het mogelijk is, eerst langs de huisarts of neem telefonisch contact op. In het weekend of ’s avonds kan je ook bij de huisarts van wacht terecht.

Voor de VUB Main Campus: Spoedgevallen CHIREC Delta Ziekenhuis

Voor de VUB Health Campus: Spoed VUB-ziekenhuis UZ Brussel