5 manieren om ons te steunen!

Wat jij geeft, is een investering in de maatschappij. Jouw steun financiert onderzoek, innovatie, onderwijs en partrimonium, én draagt bij tot een betere wereld. Er bestaan verschillende opties om de VUB te steunen. Ontdek op welke manier het beste bij jou past!

Jouw fiscaal voordeel

Een financiële bijdrage aan de VUB (via een leerstoel, een project, een fonds, een gift) is niet alleen maatschappelijk, maar ook fiscaal interessant. Particulieren krijgen voor een financiële bijdrage vanaf € 40 een fiscaal attest. Bedrijven en organisaties hebben recht op belastingaftrek of een aftrekpost als bedrijfsuitgave.

Bekijk alle fiscale voordelen voor particulieren en bedrijven.

2022_Potje met geld waar een plantje uit groeit_S_237930475

De VUB Foundation

De VUB Foundation zamelt geld in voor de werking van de VUB. Want wetenschappelijk onderzoek is duur en ook kwalitatief onderwijs inrichten kost handenvol geld. Dankzij jouw steun investeer je mee in de maatschappij.

Lees meer over onze missie en visie

Urban Engaged University

De VUB wil een urban engaged university zijn. Dat betekent dat wij als universiteit onze wetenschappelijke en maatschappelijke verantwoordelijkheid willen nemen. Jij kan dat samen met ons doen. Want de wereld heeft je nodig!

Ontdek Ons Engagement Voor De Wereld

Hangende banners van DWHJN tijdens een evenement