Warm, open, lerend en verbonden.

Dat is waar we binnen de VUB samen naar streven.

Je komt terecht op een plek waar je goed omringd wordt door collega's. Een plek waar men met elkaar omgaat in een sfeer van gelijkheid en openheid. Waar je vrijheid krijgt om je job in te vullen. Waar je uitgedaagd wordt om oplossingen te vinden, flexibel te zijn en out of the box te denken. Een plek ook waar je een meerwaarde betekent. Voor je team, voor de studenten en je collega’s, maar ook voor de ruimere samenleving én de wereld

Human Resources Strategy for Researchers

Met deze HR Excellence in Research award geeft de Europese commissie publieke erkenning aan onderzoeksinstellingen die vooruitgang boeken in het afstemmen van hun HR-beleid op de principes bepaald in het â€˜Charter & Code’, gebaseerd op een actieplan en HR-strategie voor onderzoekers op maat ontwikkeld door de instelling. 

HR Strategie voor Onderzoekers en het VUB actieplan

Logo HR4research
Logo Baanbrekende Werkgever

Baanbrekende Werkgever 2024

In 2024 mag de VUB met trots de titel van Baanbrekende Werkgever dragen, een erkenning waar we enorm blij en trots op zijn! Gedurende de afgelopen jaren heeft de VUB aanzienlijke inspanningen geleverd op het gebied van duurzame mobiliteit, hybride werken, en hebben we ons toegewijd aan het bevorderen van het mentale en fysieke welzijn van onze medewerkers.

Baanbrekende Werkgever is een lerend netwerk van organisaties uit heel Vlaanderen, die zich als duurzame en mensgerichte werkgevers willen ontwikkelen en positioneren.

Wat ons een Baanbrekende Werkgever maakt, lees je hier.

Heb je een vraag over jouw sollicitatie?

Je kan de contactpersoon voor de vacature terugvinden in de job advertentie en indien niet, ons contacteren via rekrutering@vub.be