2022_Vrouw in resto neemt eten uit de zelfbedieningstoog_VUB Resto_Etterbeek_Banner

Restaurant: warme maaltijden

Lunch

In het studentenrestaurant in het Agora-gebouw kan je elke werkdag tijdens de lunch kiezen uit verschillende menu's.

Wat schaft de pot op de VUB Health Campus?

Elke week zetten we met lokale ingrediënten, seizoensgebonden groenten, producten uit eerlijke landbouw en duurzaam gecertificeerde vis een gevarieerd en duurzaam menu op tafel. Smakelijk!

Ontdek het weekmenu

Prijzen en betaalmogelijkheden

Prijzen warme maaltijden

• Studenten: € 5,30 - € 5,60
  • Personeelsleden categorie A: € 5,30 - € 5,60
  • Bezoekers: € 11,50

Betaalmogelijkheden
Betalen kan met cash en Bancontact.

Openingsuren restaurant

MA-VRIJ (middag): 11.00 - 14.00 uur (van 11.30 tot 13.45 uur zijn er warme maaltijden)

Het restaurant is gesloten tijdens vakantieperiodes – dan kan je wel terecht in het personeelsrestaurant of de cafetaria van ons universitair ziekenhuis UZ Brussel.
Zomersluiting: vanaf 1 juli t.e.m. 4 september.

Java Coffee Corner: snelle hap en broodjes

Ontbijt, lunch en tussendoortjes

In de Java Coffee Corner, naast de medische bibliotheek in gebouw A, kan je terecht voor lekkere warme dranken, smoothies en snacks.

Betaalmogelijkheden

Betalen kan met debet- of kredietkaart.

Openingsuren Java Coffee Corner

MA-VRIJ: 8.30 - 18.00 uur

De Java Coffee Corner is gesloten tijdens vakantieperiodes – dan kan je wel terecht in de cafetaria van ons universitair ziekenhuis UZ Brussel.
Zomersluiting: vanaf 1 juli t.e.m. 4 september.

VUB Restaurant Jette

VUB Health Campus Jette