Op zoek naar kinderopvang in Brussel?

De VUB heeft kinderdagverblijven in Etterbeek en Jette. Daar voorzien we dagelijks opvang voor meer dan 170 kinderen tussen 0 en 3 jaar. 

Voor wie? Naargelang de beschikbaarheid zijn ze toegankelijk voor iedereen, met voorrang voor kinderen van studenten en personeelsleden van de VUB, de Erasmushogeschool Brussel en het VUB-ziekenhuis UZ Brussel.

Over onze kinderdagverblijven

Onze kinderdagverblijven zijn vergund door Kind & Gezin. De eindverantwoordelijkheid voor de kwaliteitswerking van de kinderdagverblijven ligt bij de universiteit als organiserend bestuur. De controle om de kwaliteitseisen voor kwaliteitszorg te garanderen ligt dan weer bij de overheid.

Het afdelingshoofd van de kinderdagverblijven is Sarah Henry.

Kinderdagverblijf in Etterbeek

Vlakbij de VUB Main Campus hebben we een opvanglocatie voor 63 kinderen. Ontdek ons kinderdagverblijf in Etterbeek

Kinderdagverblijf in Jette

Op de VUB Health Campus beschikken we over een opvanglocatie voor 109 kinderen. Ontdek ons kinderdagverblijf in Jette

Praktische informatie

Tijdig inschrijven bij het kinderdagverblijf van je keuze is belangrijk. Neem ten laatste 8 maanden voor de gewenste startdatum contact op met het kinderdagverblijf. Lees hoe je je kan aanmelden en inschrijven, hoe we van start gaan na bevestiging en wat het kost.

Meer informatie

Kinderdagverblijf VUB Health Campus Jette

© lies engelen

Meer info over kinderopvang

Kind en Gezin informeert je over kinderopvang en buitenschoolse opvangactiviteiten, waar je opvang kan vinden en hoe het werkt.

Ga naar Kind en Gezin