2022_Vrouw in resto neemt eten aan van keukenpersoneel_VUB Resto_Etterbeek_Banner

Restaurant: warme maaltijden

Lunch en diner

In het restaurant kan je elke werkdag tijdens de lunch kiezen uit verschillende menu's.

In Alberts Smoothie Station, opgericht door oud-studenten van de VUB, kan je ook heerlijke fruitsmoothies halen.

Wat schaft de pot op de VUB Main Campus?

Elke week zetten we met lokale ingrediënten, seizoensgebonden groenten, producten uit eerlijke landbouw en duurzaam gecertificeerde vis een gevarieerd en duurzaam menu op tafel. Smakelijk!

Ontdek het weekmenu

Prijzen en betaalmogelijkheden

Prijzen warme maaltijden

• Studenten: € 5,30 - € 5,60
  • Personeelsleden categorie A: € 5,30 - € 5,60
  • Bezoekers: € 11,50

Betaalmogelijkheden
Betalen kan met cash, Bancontact, Maestro, Monizze, Payconiq, Ticket Restaurant en Sodexo Card.

Openingsuren restaurant

MA-VRIJ: 11.30 - 13.45 uur

Cafetaria: snelle hap en broodjes

Ontbijt, lunch en tussendoortjes

Zin in een broodje, koffiekoek, koffie of frisdrank? Spring overdag dan binnen in de cafetaria. Of haal een fruitsmoothie in het restaurant beneden.

Betaalmogelijkheden

Openingsuren cafetaria