Eten & drinken op onze campus

Voedsel voor de geest? Dat vind je in overvloed aan de VUB. Voedsel tout court? Gelukkig is dat even ruim voorradig. In onze restaurants kies je dagelijks tussen een dagmenu, een vegetarische maaltijd, pasta of een wokmaaltijd. Zin in een broodje? Rep je naar onze cafetaria of naar één van de vele snackbars en cafés op en rond onze campussen. Voor ieder wat wils.

VUB Resto Etterbeek

Elke werkdag heb je voor je lunch keuze uit verschillende menu's in het VUB-restaurant op de Main Campus. Naast vlees- en vismenu’s bieden we dagelijks een vegetarische en veganistische schotel. In de cafetaria vind je dan weer broodjes en versnaperingen.

VUB-restaurant Etterbeek

VUB Resto Jette

Elke werkdag heb je voor je lunch keuze uit verschillende menu's in het VUB-restaurant op de Health Campus. Het restaurant is enkel ’s middags open. In de Java Coffee Corner in gebouw A kan je warme dranken, broodjes en snacks verkrijgen.

VUB-restaurant Jette

Duurzaamheid

Onze restaurants zetten bijzonder in op duurzaamheid. Onze VUB Resto in Etterbeek werd al 2x bekroond voor die inspanningen via het Good Food Label van Leefmilieu Brussel. Met lokale ingrediënten, seizoensgebonden groenten, producten uit eerlijke landbouw en duurzaam gecertificeerde vis tovert het VUB restaurant steeds gevarieerde en duurzame menu's op tafel. Bovendien proberen we voedsel- en verpakkingsafval zoveel mogelijk te vermijden.

Meer over duurzaamheid aan tafel