Samenwerken met de VUB

Samen staan we sterker, bijvoorbeeld door samen onderzoek te voeren en te innoveren, door een partnerschap aan te gaan of een leerstoel op te zetten. Ook onze studenten stellen hun onderzoeksprojecten en thesis ten dienste van non-profitorganisaties via de Wetenschapswinkel. Wat kunnen wij voor elkaar betekenen? 

Werk samen met de VUB

2022_Schuddende handen_Gemengde media_Man en vrouw_S_624997214

Studentenjobs, stages en vacatures

Ga samen met onze studenten aan de slag. Je kan hen inschakelen voor een flexibele studentenjob of sterke stage. Ga op zoek naar de ideale aanwinst voor jouw organisatie of bedrijf, via verschillende VUB-platformen. 

 

Zoek jobstudenten, stagiairs of young professionals

Huur een lokaal

Jouw activiteit op één van onze campussen? Dat kan! Op onze campussen in Etterbeek en Jette beschikken we over een uitgebreid aanbod aan aula’s, les- en congreslokalen, maar ook cultuurfaciliteiten – zoals een polyvalente concert- en theaterzaal en een exporuimte – en sportinfrastructuur.  

 

Organiseer jouw activiteit op campus

Promotie op de campus

Productstalen uitdelen, een promostand opzetten, flyeren: het kan op de Esplanade van de VUB Main Campus. Onze universiteit stelt haar campus, mits aanvraag en toelating, open voor promotionele activiteiten. De voorwaarde voor toelating is dat het past binnen ons beleid en een voordeel oplevert voor onze studenten. 

Vraag een promotionele activiteit aan

Student bij het pakjesautomaat verzamelpunt van bpost op Campus Etterbeek

Leveringen

Kom je iets leveren op onze campussen? Of ben je op zoek naar onze financiële voorwaarden en gegevens? Je vindt hier alle nuttige informatie.

Informatie voor leveranciers