logo

Uitgebreide contactinformatie


Decanaat
Secretariaat

Algemeen adres:
Gebouw B - 4de verdieping - Lokaal B405
Pleinlaan 2
1050 Brussel

Tel.: 02/629.15.77
E-mail: facrc@vub.be

Openingsuren studentenbalie:
Wekelijkse permanentie op donderdag van 9u00 tot 16u00

Administratief Secretaris:
Mevr. Saskia Segers
Spreekuur op afspraak.

Studietrajectbegeleiders:
Maak een afspraak via https://student.vub.be/faculteit-recht-en-criminologie#studietraject-en-begeleiding
Bereikbaar via studietraject.rc@vub.be en 02 629 15 21 - 02 629 25 69 - 02 629 23 80

 

Sterke opleidingen en sterk onderzoek

Het is met veel plezier en met een zekere fierheid voor wat we als faculteit vertegenwoordigen dat ik jullie welkom heet op de webpagina van de faculteit recht en criminologie van de Vrije Universiteit Brussel.

De faculteit met haar twee opleidingen rechten en criminologie wordt algemeen erkend voor haar studentgericht en kwalitatief onderwijs dat studenten vormt tot kritische en redelijk eigenzinnige wereldburgers. Onze alumni bekleden daarom zeer vaak sleutelposities in internationale en regionale organisaties, in de Belgische politiek, de magistratuur, de advocatuur, de ambtenarij, de politionele diensten, het bedrijfsleven en het maatschappelijk middenveld. Het onderwijs op onze faculteit wordt gevoed door een traditie in het wetenschappelijk onderzoek. Onderzoek dat op bepaalde domeinen tot ver buiten onze landsgrenzen geroemd wordt. De waarden van onze universiteit indachtig, zijn wij ook maatschappelijk geëngageerd en proberen we deze ingesteldheid mee te geven aan onze studenten zodat zij de uitdagingen van deze wereld niet onverschillig en onvoorbereid tegemoet gaan.

Wil jij ook deel uitmaken van deze dynamische en ambitieuze faculteit en ben je op zoek naar een sterke opleiding gesteund op gedegen onderzoek? Je hebt het gevonden. Wij zijn ervan overtuigd dat we hier, in het hart van Europa, samen kunnen bouwen aan een toekomst waarin jij, met je opgedane kennis en vaardigheden, je plaats zult verwerven.  

Contacteer ons

Faculteit Recht & Criminologie
Gebouw C - 4de verdieping - Lokaal 4.C.301
Pleinlaan 2
1050 Brussel
 
 
Locatie:

Contacteer de VUB

Toekomstige studenten
Bedrijven

Pers
Sicco Wittermans
+32 (0) 473 96 41 37
sicco.wittermans@vub.ac.be