Praktisch

woensdag, 7 juni, 2023 - 08:30 tot 17:00
ACTO Taaltesten
Pleinlaan 11
1050 Elsene
Inschrijving tot 

De ITACE for CLIL Teachers evalueert Engelse taalvaardigheid in een academische context volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (ERK). Meer info over deze taaltest is beschrikbaar via www.itace.be/clil/

Doelgroep

De ITACE for CLIL Teachers is een ITACE test bedoeld voor leerkrachten van het secundair onderwijs die les wensen te geven in het Engels en daarvoor een C1 certificaat dienen te behalen. De ITACE for CLIL Teachers werd hiervoor goedgekeurd door het Vlaamse Ministerie van Onderwijs.

Schema & plaats

Het algemeen testschema is als volgt: 13u-14u30 voor de de computer test; 14u40-15u40 voor het schriftelijk deel; vanaf 16u het mondeling deel. Gedetailleerde informatie over de specifieke testlocatie en het testschema wordt één week vóór de datum dat de test plaats vindt per e-mail meegedeeld.

De test vindt plaats op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus (Campus Etterbeek) aan de VUB, Pleinlaan 2, 1050 Elsene.

Inschrijving

Schrijf je in door onderaan het formulier in te vullen en online te betalen vóór de deadline. Jouw inschrijving is pas in orde na betaling van het inschrijvingsgeld.

Prijs

Standaard test: €190

Het inschrijvingsgeld omvat de drie testonderdelen: een computertest, een schriftelijk examen en een mondeling examen.

Statusbericht

Sorry… This form is closed to new submissions.