logo

Brussels Photonics Campus

Een waaier aan innovatiemogelijkheden.

Hoogtechnologische platformen voor micro-optisch ontwerp in clean room condities vind je op de Photonics Campus terug. Naast een volledig uitgeruste technologiehal voor geavanceerd prototyping.

Wegbeschrijving Brussels Photonics Campus

Brussels Photonics Campus
Vollezelestraat 46
1755 Gooik
Tel. 02 791 68 52

Met het openbaar vervoer

Neem bus 162 of 502 tot halte 'Oetingen Gracht' of 'Oetingen Hazelaarswijk'.

Met de auto

Vanuit Brussel: neem de Ninoofsesteenweg (N8) richting Ninove. Ter hoogte van Eizeringen sla je linksaf en neem je de Assesteenweg (N285) tot Leerbeek. Draai aan de verkeerslichten rechtsaf om de N28 richting Ninove te nemen. Volg deze weg nog 2,2 km en sla dan linksaf en volg de Lenniksestraat. Vervolg je weg langs de Kerkstraat, de Kloosterstraat en tenslotte de Vollezelestraat.

De hoofdcampus van de Vrije Universiteit Brussel ligt ingesloten tussen een aantal grote verkeersaders. Voor gedetailleerde of alternatieve routes kan u onder andere Google Maps of Mappy.com raadplegen.

Sinds 1 januari 2018 is het Brussels Hoofdstedelijk Gewest een lage-emissiezone (LEZ). Deze term wordt gebruikt om een stad of een deel van de stad aan te duiden waar de meest verontreinigende voertuigen niet mogen rijden. In tal van Europese steden is het een van de maatregelen om de luchtkwaliteit en dus de volksgezondheid te verbeteren. Als u met de auto of bestelwagen komt, kunt u hier controleren of u met uw voertuig in de LEZ mag rijden. Als u niet aan de voorwaarden voldoet, kunt u bij het binnenrijden van het Brussels Gewest gebruik maken van de transitparkings en van de alternatieven voor de auto (zie boven). Tussen 1 januari 2018 en 1 oktober 2018 geldt een overgangsperiode. Vanaf 1 oktober 2018 zal het niet-naleven leiden tot een boete. Als je voertuig in het buitenland ingeschreven is, vergeet het aub niet te registeren voor u naar Brussel reist (zelfs als je voertuig voldoet). Dit kan online, vanaf 1 juli.