logo

U bent hier

Waarschuwingsbericht

Opgelet! Dit event heeft al plaatsgehad.

Mind the Gap Symposium

maandag, 29 november, 2021 - 18:15
Proximus Basecamp, Royal Belgian Football Association (RFBA)
Brusselsestraat 486, Tubize
Vrije Universiteit Brussel - Onderzoeksgroep SPMB
sofie.smismans@vub.be
https://spmb.research.vub.be/en/mind-the-gap-1

Algemeen

Graag nodigt de VUB-onderzoeksgroep 'Sportpsychologie en Mentale Begeleiding' u uit om op maandag 29 november 2021 af te zakken naar het Proximus Basecamp (Brusselsestraat 486, Tubize) voor het Mind the Gap Symposium. Dit praktijkgericht congres - in samenwerking met Voetbal Vlaanderen en de Royal Belgian Football Association - behandelt als hoofdthema de begeleiding van mannelijke & vrouwelijke profvoetballers in functie van het algemeen welzijn, duale carrière mogelijkheden (combinatie profvoetbal & studeren of werken) en de overgang naar de na-carrière.

Coronamaatregelen

Alle deelnemers zullen in lijn met de huidig geldende maatregelen gevraagd worden het Covid Safe Ticket te tonen aan de ingang en een mondmasker te dragen (behalve bij het eten). In het geval dat de stijgende coronacijfers ons zouden verplichten het symposium te annuleren, zal een waardig online alternatief worden voorzien. 

Locatie

Proximus Basecamp Royal Belgian Football Association, Brusselsestraat 486, Tubize

Programma

Registratie

Registratie en deelname omvat een kost van €50 (inclusief broodjes & receptie). Vooraf registreren en betalen is vereist via het invullen van onderstaand inschrijvingsformulier voor 25/11/2021, 19u00. Betalen kan met Visa, Mastercard en Bancontact.

 

Inzenden via dit formulier is niet langer mogelijk.