Praktisch

zaterdag, 27 april, 2024 tot en met woensdag, 29 mei, 2024 - 09:00 tot 23:59
Atelier34Zero

Jette


Bereid je voor op een inspirerende tentoonstelling met het centrale thema "Imagine ArtScience - het oplossen van mondiale uitdagingen".

Deze unieke expositie is een ware belevenis, waarbij experimentatie en participatie hand in hand gaan, en waar verrassingen je zintuigen prikkelen en diepe reflectie uitlokken over de moedige vragen die onze complexe wereld en het uitgestrekte universum ons stellen. 

Je zult getuige zijn van het werk van creatieve geesten: bekende kunstenaars, opkomende talenten en vooraanstaande wetenschappers zullen hun werk op een artistieke wijze presenteren. En het mooiste is dat ook jij, als bezoeker, deel kunt uitmaken van deze tentoonstelling door jouw eigen ArtScience-creaties bij te dragen. 

Dus kom langs en laat je verrassen terwijl je met een open geest en hart de creaties verkent en bijdraagt aan dit bijzondere evenement.

Meer info

De wereld heeft je nodig

Dit initiatief maakt deel uit van het publieksprogramma van de VUB: een programma voor iedereen die vindt dat het anders kan in de wereld en gelooft dat wetenschappelijke inzichten, kritisch denken en dialoog een belangrijke eerste stap zijn om je stempel te drukken op jouw omgeving en de wereld. 

Als Urban Engaged University wil de Vrije Universiteit Brussel een drijvende kracht van verandering in de wereld te zijn. Met ons academisch onderwijs en ons innovatief onderzoek dragen we bij aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en drukken we mee onze stempel op de toekomst.

Creëer mee(r) impact