Praktisch

maandag, 25 maart, 2024 tot en met vrijdag, 29 maart, 2024 - 09:00 tot 23:59
Verschillende locaties in BrusselGratis

Als geëngageerde universiteit wil de VUB studenten in contact brengen met de rijkdom, complexiteit en schoonheid van Brussel. Voor deze zevende editie van de weKONEKT.week slaan we opnieuw de handen in elkaar met de ULB en EhB. Een programma gevuld met een brede waaier aan lessen, excursies, workshops en diverse (les)activiteiten in en rond Brussel. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze universitaire gemeenschappen en partners. Dit jaar bundelen we met trots onze krachten met Semaine d'Innovation Pédagogique en Medialab week.

Ontdek het programma

De wereld heeft je nodig

Dit initiatief maakt deel uit van het publieksprogramma van de VUB: een programma voor iedereen die vindt dat het anders kan in de wereld en gelooft dat wetenschappelijke inzichten, kritisch denken en dialoog een belangrijke eerste stap zijn om je stempel te drukken op jouw omgeving en de wereld. 

Als Urban Engaged University wil de Vrije Universiteit Brussel een drijvende kracht van verandering in de wereld te zijn. Met ons academisch onderwijs en ons innovatief onderzoek dragen we bij aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en drukken we mee onze stempel op de toekomst.

Creëer mee(r) impact