Je kan nu je activiteit registreren voor het Wetenschapsfestival Brussel tijdens 'Dag van de Wetenschap'.

Weet jij hoe DNA werkt? Hoe je een robot programmeert? Wat beweging doet met het menselijk lichaam? Veel mensen zijn erg nieuwsgierig naar wat wetenschap en technologie betekenen in ons dagelijks leven. Daarom komen honderden mensen op zondag 27 november 2022 naar het Wetenschapsfestival Brussel in Muntpunt, waar verschillende Brusselse instellingen hun onderzoek op een leuke en spannende manier zullen voorstellen. Tientallen gemotiveerde wetenschappers, leerkrachten en studenten zullen het publiek - volledig gratis - onderdompelen in wetenschappelijk onderzoek en innovatie!

Wetenschappers gezocht!

Geen wetenschapsfestival zonder wetenschappers! Onderzoekers en docenten verbonden aan de VUB kunnen hun activiteit(en) via dit formulier aanmelden.

Het publiek van ons jaarlijks Wetenschapsfestival is heel divers en dat weerspiegelt zich in het activiteitenprogramma - we willen voor elk wat wils bieden: spelletjes en workshops voor de allerkleinsten, interactieve demonstraties en activiteiten voor jong en oud, en meer diepgaande lezingen voor de waardezoekers. Neem zeker een kijkje naar de activiteiten van ons vorige festival voor inspiratie!

Praktische informatie

Wanneer? 27/11/2022 10u-17u
Waar? Muntpunt, Muntplein 6, 1000 Brussel
Vragen? Sven.De.Boeck@vub.be of 02 629 13 40

Disclaimer: "Dag van de Wetenschap" is een initiatief van de Vlaamse overheid. Daarom moeten alle activiteiten (ook) in het Nederlands worden aangeboden. Indien u een Engelstalige onderzoeker bent, kan u toch deelnemen! U hebt enkel een Nederlandstalige collega nodig die tijdens het festival kan uitleggen/vertalen indien nodig.