Brutus zoekt tutorninja's

Ben jij gebeten door onderwijs en lesgeven? Heb je twee uurtjes vrije tijd per week op overschot? En vooral: heb je goesting om een heel pak pedagogische ervaring op te doen? Dan is BRUTUS de ideale projectmatch made-in-heaven voor jou!  

Brutus?

Bij Brutus maken Brusselse studenten Brusselse middelbare scholieren beter. En omgekeerd! Het project stoomt je volledig klaar om de ideale tutor te worden. Je krijgt de unieke kans om je pedagogische en sociale vaardigheden verder te ontwikkelen binnen een goed uitgebouwd kader. Als twintiger die dicht bij de leefwereld van de leerlingen staat, ben jij degene die hen dat o-zo-belangrijke steuntje in de rug kan geven. Bovendien doe je enorm waardevolle praktijkervaring op om later door te stromen naar de arbeidsmarkt.  

Tijd voor actie!

Klaar om je te laten verrijken door een project met een écht stevige toegevoegde waarde? Brutus en de Brusselse scholieren hebben je nodig! Klik op de banner en neem contact op.

Meer info 

Brutus heeft je nodig!

Wil jij je als VUB-student engageren? Heb je twee uur per week vrije tijd te delen? Wil je Brusselse jongeren bijles geven op je eigen unieke en persoonlijke manier? 

Dan zoekt Brutus jou!

Jouw engagement
  • Twee uur per week van je tijd 

  • Je sociaal engagement 

  • Je behulpzaamheid en je geduld 

  • Je bereidheid om je te verplaatsen in de stad Brussel 

  • Je kennis vanuit je middelbare schoolopleiding en je eerste bachelorjaar 

What's in it for you?
  • Je doet werkervaring op in een maatschappelijk zinvol project. 
  • Je kan rekenen op begeleiding van een mentor binnen een uitgewerkt vrijwilligerskader. 
  • Je volgt gratis opleidingen over tutoring 
  • Je ontvangt een vergoeding van €30 per twee uur

Inschrijven

Zij gingen je voor

*Als Urban Engaged University roepen we onze VUB-community op om mee te bouwen aan een betere wereld via maatschappelijk engagement. Op het platform “De Wereld Heeft Je Nodig”  verzamelt de VUB maatschappelijk zinvolle projecten, waar studenten, medewerkers, alumni en sympathisanten rond kunnen samenwerken. Deze projecten vertegenwoordigen de universiteit niet. De initiatieven en communicatie zijn voor rekening van de organisatoren van het project, en vertolken geen standpunt van de universiteit.