2022_VUB Main Campus_Etterbeek_VUB

VUB Main Campus

De groene VUB Main Campus ligt vlakbij het treinstation van Etterbeek en is onze grootste campus. Hier gaan onze niet-medische opleidingen door. De campus is uitgerust met alle nodige studentenfaciliteiten zoals koten, een restaurant en sportinfrastructuur.

Lees meer

VUB Health Campus

De VUB Health Campus bevindt zich in Jette, naast het UZ Brussel. Hier vind je de faculteit Geneeskunde en Farmacie, en ook een deel van de faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie. De campus biedt faciliteiten voor studenten en onderzoekers.

Lees meer

2022_VUB Health Campus_Jette_VUB
2022_VUB Photonics Campus_Gooik_VUB

VUB Photonics Campus Gooik

De VUB Photonics Campus in Gooik opende zijn deuren in 2013 en heeft sinds 2018 een totale oppervlakte van 3.000 vierkante meter. Op de campus ligt het Fotonica Onderzoeks- en Innovatiecentrum van de onderzoeksgroep Brussels Photonics B-PHOT.

Lees meer

Campus Coovi Anderlecht

Campus Coovi Anderlecht is een van de 3 campussen waar je een verkorte educatieve masteropleiding kan volgen. De campus staat bekend om zijn moderne gebouwen en ligt dicht bij de metrohalte Coovi en de ring van Brussel. De opleidingen waar we voor instaan, worden georganiseerd onder de vorm van blended leren

Lees meer

2022_Logo_COOVI
Campus de Oranjerie gevel

Campus Volt Diest

Ons Multidisciplinair Instituut Lerarenopleiding (MILO) verzorgt verkorte educatieve masteropleidingen in samenwerking met CVO Volt in Diest. Die opleidingen worden gegeven op de Boudewijnvest 3, in Diest.

Lees meer

Campus Leuven

Het Multidisciplinair Instituut Lerarenopleiding (MILO) organiseert verkorte educatieve masteropleidingen in het bedrijvencentrum Hyphen-One, gelegen in de Kolonel Begaultlaan 1A/51, aan de Vaartkom in 3012 Leuven. 

Lees meer

VUB Campus Leuven
2022_Logo_BUA_ULB_VUB

VUB Usquare campus

De VUB Usquare Campus is een uniek project in Brussel. In samenwerking met ULB en een heleboel partners, toveren we een militair complex vlakbij de VUB Main Campus en de campus van de ULB om tot een open levensruimte die klaar is voor de toekomst.

Lees meer

VUB Brussels City Campus

Brussel als droomlabo voor (toekomstige) wetenschappers en een ideale leerplek voor studenten. Via het initiatief weKONEKT.brussels verbinden we studenten met de hoofdstad.

Lees meer

2022_Grote Markt_Brussel_S_1433527946