ACTO

Academisch Centrum voor Taalonderwijs

 

Van taalcursussen tot officieel erkende taaltesten, van workshops op maat tot individuele taalondersteuning. ACTO is een academisch talencentrum in hartje Brussel: geen betere plek om een taal te leren dan in onze meertalige wereldstad. 

Het onderwijsaanbod van ACTO is er voor de hele universitaire gemeenschap. Studenten, onderzoekers, docenten en administratie? Iedereen is welkom!

ACTO

CVO Semper

Centrum Voor Volwassenonderwijs

 

Semper staat voor altijd: het verwijst naar een leven lang blijven leren, groeien en ontwikkelen. Semper heeft een groot aanbod aan volwassenenopleidingen, waaronder een uitgebreid talenaanbod: van Arabisch tot Nederlands.

CVO Semper

Chinese avondlessen

VUB organiseert ook Chinese taallessen voor jong en oud op de campus in Etterbeek. Alle lessen worden gegeven in het Engels of in het Chinees, afhankelijk van het niveau.  Promofilmpje

Je kan deze lessen boeken per semester van 12 lessen (weken) plus een examen, en je kan zowel online als in de klas op campus meevolgen. Alle praktische info over deze Chinese lessen vind je terug in het trainingsoverzicht.

Lesoverzicht