Is Bachelor in de Computerwetenschappen iets voor jou?

Wil je weten of de opleiding Bachelor in de Computerwetenschappen bij je past? Ontdek het via onderstaande informatie en activiteiten.

Wat houdt deze opleiding in?

Ben je sterk in abstract en logisch denken? Geeft problemen oplossen je een kick? Heb je een brede interesse? Ben je creatief? Dan is Computerwetenschappen iets voor jou!

Ontdek het studieprogramma 

Dit is wat oud-studenten vinden van de opleiding:

  • Maarten Hubrechts | Oud-student

    "Ik wist niet goed wat ik van de opleiding en van studeren in Brussel moest verwachten. Maar het voelde snel als vertrouwd. Dat proffen en assistenten makkelijk te bereiken zijn, speelde daarin een belangrijke rol. De studie is ook meer dan theorie, we leerden bijvoorbeeld ook het spel Pacman maken. En Brussel is een fantastische stad om op kot te zitten. De VUB is meer dan alleen een plek om te studeren, het is een belevenis."

 

Waarom studeren aan de VUB?

Studeren aan de VUB levert je meer op dan alleen een diploma. Je leert met een open blik en vrij van vooroordelen naar de wereld te kijken. Je scherpt je kritische denkvermogen aan en leert je mening te uiten. En je engageert je om, naast je studies, deel te nemen aan zinvolle maatschappelijke projecten die van de wereld een betere plek maken. Kortom, bij de VUB geef je vorm aan je identiteit. Aan wie je vandaag bent en morgen wil zijn.

Ontdek de troeven van onze universiteit

Werken en studeren combineren

Helaas, aan de VUB is het niet mogelijk om de opleiding Bachelor in de Computerwetenschappen te volgen in avondonderwijs.

Studeren in het buitenland

Tijdens je opleiding kan een buitenlandse ervaring je persoonlijke ontwikkeling verrijken. We bieden deze optie dan ook aan voor wie Bachelor in de Computerwetenschappen studeert aan de VUB.

Meer over studeren in het buitenland