Onthaaldagen

We starten het academiejaar met een knal! Geen saaie folder of alleen een klein woordje uitleg, wel superleuke activiteiten om de campus én je medestudenten te leren kennen. 

Save the date! 

De onthaaldagen zullen doorgaan in de week van maandag 16 september tot 20 september 2024. Blokkeer deze week dus zeker al in je agenda! Het hele programma vind je vanaf 1 juli op deze pagina.

VUB-studenten op onthaaldag

Bingewatch onze afleveringen

Wij laten je VUB alvast ontdekken via enkele video's. Zij zullen jouw online gids zijn in dit groot avontuur. 

Welkom aan de VUB!

De VUB staat voor gelijkheid, diversiteit en verdraagzaamheid. Bij ons studeer je af als een eigenzinnige Brusselaar. We hopen je dan snel te mogen verwelkomen op de campus!

Leve het studentenleven

Student zijn, is meer dan blokken alleen. Haal alles uit je studentenleven en bekijk deze video. Meer weten over studeren in Brussel?Check de website van Brik!

Eerste hulp bij blokken

Studeren aan de universiteit ziet er anders uit dan studeren aan het middelbaar. Studiebegeleiding is er voor je! Studiebegeleiding

E-tools

Als laatste zullen er ook sommige praktische taakjes zijn waar je als nieuwe student niet aan kan ontsnappen. Om je daar vlotjes door te loodsen kan je deze video bekijken. 

E-tools en portalen

Brussel

Brussel is veel meer dan wafels, frietjes en bier. Wij tonen je de beste tips & tricks.

Explore Brussels