logo

Werk aan je gezondheid en draag bij aan een beter klimaat dankzij Bike kits 

Het klimaat, daar lig jij ’s nachts wakker van. Een goede mentale en fysieke gezondheid zijn super prioritair voor jou. Klopt? Dan is Bike Kits iets voor jou! 

Als VUB’er ben je vaak onderweg in het kader van onderwijs, onderzoek en samenwerkingen. Als je de fiets neemt, geniet je van een boel voordelen. Zo  heb je je reistijd binnen het fietsvriendelijke Brussel zelf in de hand, ongeacht de files en is fietsen goed voor je fysiek en mentale gezondheid. Bovendien draagt je ook nog eens bij aan een leefbare stad en een beter klimaat. Al die positieve effecten zijn ook de VUB niet ontgaan. Dankzij het VUB-project Bike kits krijg je als fietser dan ook een extra duwtje in de rug! 

Concreet verzorgt Green Team, de organisatie achter Bike kits, voor elke fietser aan de VUB een pakket met informatie over fietsen in Brussel. Maar het biedt ook een uitrusting om veilig en vlot op de campussen te geraken. Zo krijg je een fietskaart, een fluo beenwrap, een fluohesje, een fluo rugzakhoes en een informatieblad over fietsen naar de VUB. Als je bovendien toegang hebt tot de stallingen, krijg je een fietsregistratielabel met je personeelsnummer of studentenkaartnummer. Op die manier fiets je op een veilige en leuke manier door onze stad. Je kan je gratis fietspakket aanvragen via greenteam@vub.be of via het formulier om toegang te vragen tot de fietsenstallingen. Twijfel dus niet en fiets mee naar een mooiere toekomst! 

 

Bike kits heeft je nodig!

Doe mee!
Verantwoordelijke project
Hannah De Cauter

E-mail:
hannah.de.cauter@vub.be

Tel:
0475 79 03 21

Meer weten over Bike kits?

Ga naar de website

Vacature

Je bent… 

 • Een VUB’er die fietst of meer wil fietsen 
 • Een VUB’er die iets wil doen aan zijn of haar mentale/fysieke gezondheid 
 • Een VUB’er die graag wil bijdragen aan een beter milieu 
   

Je hebt… 

 • Een fiets 
   

What’s in it for you? 

 • Fietsen is goed voor je mentale en fysieke gezondheid 
 • Je draagt bij aan een beter klimaat 
 • Je krijg een gratis fietspakketje met informatie en veilige kledij zodat je altijd beschermd bent 

   

Bike kits heeft je nodig!

Doe mee!
Project verantwoordelijke:
Hannah De Cauter

E-mail:
hannah.de.cauter@vub.be

Tel:
0475 79 03 21

Meer weten over het Bike kits?

Ga naar de website