logo

LENTESCHOONMAAK

Finally! Na een donkere en koude Corona winter is eindelijk de lente daar. Droom jij ook al een tijdje weg bij het idee van een zonnige picknick of een deugddoende pauze tussen de lessen door op een van de VUB campussen? Nu dat eindelijk terug kan willen wij het onderste uit de kan halen en jouw campus zo proper mogelijk maken! 

 

Opgeruimd staat netjes. Dat vinden we bij VUB ook. Als jonge student ben jij een van de leaders of tomorrow, en die geven het goede voorbeeld. VUB heeft nog te vaak te kampen met een grote hoeveelheid zwerfvuil waar we dringend komaf mee willen maken. Op twaalf mei kun je deelnemen aan een grote lenteschoonmaak waarbij we de campussen in Etterbeek en Jette een stevige opknapbeurt geven. Het doel is een propere campus te voorzien, maar vooral bewustwording te creëren rondom recyclage.  

Met de collectieve opruimactie waaraan studenten en personeel kunnen deelnemen willen we het startschot geven voor een reeks campus clean ups die ervoor moeten zorgen dat netheid en recyclage vanzelfsprekende gegevens worden aan onze universiteit. Dus als jij houdt van een mooie, groene campus en niet vies bent van een beetje sociaal engagement, schrijf je dan zeker in voor de grote lenteschoonmaak op onze website. Ready, set, clean!  

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Verantwoordelijke
Nico Van Elsen en Andrea Luyckx

E-mail:
Nico.van.elzen@vub.be, Andrea.Luyckx@vub.be

Wil je meer weten over dit project?

Check deze pagina

VACATURE  

Jij hebt 

  • Een hart voor de planeet en ecologie 
  • Zin om te vertoeven op een propere campus 
  • A moment to spare om samen met enkele vrienden de handen uit de mouwen te steken  

What’s in it for me? 

  • Een mooie campus om je vrije uurtjes op te spenderen 
  • Je draagt bij aan een een bewustwordingsproces rondom recyclage die de universiteit en ook de toekomst wat groener maakt 
  • Een bonnetje voor een snack of drankje in het restaurant in Jette of Etterbeek 

Wil je je engageren voor dit project?

Ik doe mee!
Verantwoordelijke
Nico Van Elsen en Andrea Luyckx

E-mail:
Nico.van.elzen@vub.be, Andrea.Luyckx@vub.be

Wil je meer weten over dit project?

Check deze pagina