logo

#LeaveNoOneBehind

Talenten ontwikkelen is onze sterkste troef. Maar als studenten het moeilijk krijgen dan volstaan talent, inzet en toewijding niet om een diploma te behalen. Om gelijke onderwijskansen te blijven waarborgen richt VUB rector Caroline Pauwels een noodfonds voor studenten op.

Zo helpt de VUB studenten die het financieel, materieel, sociaal of psychologisch moeilijk hebben. Een investering in dit nieuwe fonds betaalt zich terug en maakt de samenleving weerbaarder en inclusiever. Daarvoor hebben we partners nodig: alumni, bedrijven en VUB-sympathisanten.

#wearevub

Het netwerk van de VUB vormt een hechte gemeenschap waarin studenten, academici, corporate partners en organisaties op elkaar kunnen rekenen. Als we er samen voor zorgen dat niemand uit de boot valt, wint iedereen.

Welke alumni helpen studenten om zonder constante financiĆ«le zorgen af te studeren? Welke ondernemingen investeren vandaag in de leiders en vernieuwers van morgen? Wie vindt ook dat geen enkel talent verloren mag gaan? Wie draagt bij aan een weerbare en inclusieve samenleving?

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Verantwoordelijke project
Prof. dr. Caroline Pauwels

Schenken kan online of via overschrijving
BE51 0013 6779 3562 met vrije mededeling GIFT FO7

Wil je meer weten over dit project?

Check de website en schenk nu!