Herpositionering

Als het UTC, de voormalige Tandheelkundige Kliniek, willen we met onze herpositionering de nadruk leggen op wetenschappelijk onderbouwde en innovatieve mondzorg op maat. We willen kwalitatieve zorg bieden die toegankelijk is voor iedereen, aangeboden door een multidisciplinair team en gebaseerd op fundamenteel en klinisch relevant onderzoek. We willen uitgroeien tot hét referentiecentrum binnen de tandheelkundige zorg. We zetten hiervoor in op onze groei als onderzoeks- en opleidingscentrum waarbij we postacademische vormingen en opleidingen organiseren in samenwerking met partners die dezelfde academische en klinische excellentie nastreven. We hebben dan ook een bijzondere link met het UZ Brussel én er kan gebruik gemaakt worden van ons volledig vernieuwd fantoomlab.

Postacademische vormingen

Logo van het Universitair Tandheelkundig Centrum
Tandarts

Mondzorgtraject

De controleafspraak is een essentieel deel van je verzorging bij het Universitair Tandheelkundig Centrum. Daarom nodigen we je jaarlijks of halfjaarlijks uit om een controle vast te leggen. Zo blijf je in orde met de zorgverzekering én blijven je tanden gezond en jij gelukkig.

Onze algemene tandartsen en kindertandartsen werken aan conventietarieven, onze specialisten niet. Betalingen zijn enkel mogelijk via Bancontact. Neem steeds je identiteitskaart en bankkaart mee naar je afspraak.

Ontdek ons zorgaanbod

Afspraak maken

Je kan elke weekdag bij het Universitair Tandheelkundig Centrum terecht voor tandheelkundige zorg. Maak een afspraak via e-mail.

Alles over afspraken

Contact en route

Wil je ons via telefoon of e-mail bereiken? Of heb je een wegbeschrijving nodig? 

Contacteer het Universitair Tandheelkundig Centrum