Koop je sportkaart

Sporten bij de VUB

Wil je bij ons aan de slag voor een fit en gezond leven via regelmatig sporten? Koop je persoonlijke sportkaart voor € 10,3.

De sportkaart is je basis lidkaart om te kunnen sporten bij VUB (geldig voor 5 academiejaren). Hiermee kan je verschillende diensten van VUB Sport opladen, zoals zwem- of loopbeurten, of een sportveld- of zaal huren als individu. Met je sportkaart kan je de kleedkamers en douches op de eerste verdieping in gebouw L gebruiken.

Op de kaart staan de 5 academiejaren waarvoor de kaart geldig is (te starten in het academiejaar van aankoop). 

Koop hier je kaart aan

Koop je sportknip of EHB sportsticker

Deelnemen aan de Sport!Mix

Wil je deelnemen aan de Sport!Mix? Dan kan je in je sportkaart een "sportknip" laten zetten.

De sportknip is letterlijk een “knip” in je sportkaart. De knip wordt gezet in het academiejaar waarin je je sportknip aankoopt. Met deze knip kan je dan gedurende 1 academiejaar deelnemen aan de Sport!Mix.

Ben je EHB-student of -personeel? En je wil enkel deelnemen aan de Sportmix en verder geen gebruik maken van VUB sportinfrastructuur of aanbod?  Dan koop je een sportsticker aan om deel te nemen aan de Sport!Mix.

Meer informatie over de sportknip -en sticker

Vraag hier je knip of sticker aan

Wat heb jij nodig?

Sportkaart met knip

Heb jij nog geen sportkaart en wil je deelnemen aan activiteiten van de Sport!mix? Koop dan je sportknip tegelijkertijd met je sportkaart.

Sportkaart zonder knip

Heb jij nog geen sportkaart en wil je enkel sportbeurten aankopen of sportinfrastructuur huren (dus zonder deel te nemen aan de Sport!Mix)? Dan koop je enkel je sportkaart aan. 

Sportknip zonder kaart

Heb jij al een geldige sportkaart van een vorig academiejaar en wil je dit academiejaar deelnemen aan activiteiten van de Sport!Mix? Laat dan een knip in je kaart zetten. 

Sportsticker

Ben jij EHB-student of -personeel en wil je deelnemen aan de activiteiten van de Sport!mix en verder niets van het VUB sportaanbod gebruiken? Koop dan een sportsticker. Wil je ook gewoon sportinfra huren of een beurtenkaart aankopen voor zwemmen en/of lopen?  Dan koop je best ook gewoon de VUB Sportkaart met knip aan.

Deelname- en gebruiksvoorwaarden

Bij aankoop ga je akkoord met onze deelname- en gebruiksvoorwaarden. Lees deze voor je tot aankoop overgaat. De aankoop van de kaart is niet terug betaalbaar.

Deelname- en gebruiksvoorwaarden

Basic Fit VUB-lidmaatschap

Voor een Basic Fit VUB-lidmaatschap heb je geen VUB sportkaart nodig. Hiervoor kan je als VUB’er rechtstreeks aan het onthaal van de club op jouw campus terecht.

Basic Fit Brussels Ixelles VUB Basic Fit Brussels Jette

Informatie over het VUB-voordeeltarief bij Basic Fit