Groepsfoto van de Foxes University Team in de sportzaal van Campus Etterbeek

Voor jou?

Heb jij een competitieverleden, doe je momenteel nog aan competitiesport of heb je de ambitie om tijdens je studies aan de VUB, sport op competitieniveau te (blijven) beoefenen? Kan je je een, twee tot drie woensdagen per jaar vrij maken voor deelname aan een van de tornooien of kampioenschappen georganiseerd door Studenten Sport Vlaanderen (SSV) of de Belgische Universitaire Sport Federatie (BUSF)?

Misschien bepaal jij dan wel de Vlaamse en Belgische kampioenen. Maak deel uit van de VUB Foxes tribe en beleef een spetterend sportief jaar. Ook EHB-studenten zijn welkom!

Stel je kandidaat voor selectie

Wil je meer info? 

Stuur ons een mailtje via sport@vub.be met je vraag.

Beweging en Sport

VUB Main Campus Etterbeek
Pleinlaan 2
1050 Elsene
Gebouw L, VUB Sportcomplex
Meer info

Voor topsporters

Kampioenschappen

Ben je topsporter en wil je graag eens deelnemen aan de World University Championships, of de Summer of Winter University Games? Hier vind je meer info over internationale kampioenschappen.

Naar de website van FISU

Topsport en studie combineren

Ben je topsporter en wil je je sport en studie succesvol combineren? Dat kan! Bij de afdeling Topsport en Studie van Prof. Dr. Paul Wylleman met Koen de Brandt als coördinator helpen ze je graag verder met info over de combinatie van sporten en studeren.

Meer informatie