Praktisch

zondag, 17 maart, 2024 - 10:00 tot 17:00
VUB Health Campus Jette
Laarbeeklaan 103
1090 Jette
Gratis

Programma

Fascinerende rondleidingen

Experten van het UZ Brussel en de VUB nemen je mee op fascinerende rondleidingen die tonen hoe innovatie de zorg van vandaag en morgen beter maakt, van ambulance, operatiezaal, fantoomlab en Villa Samson tot valdetectie bij patiƫnten, patiƫntenportaal, de ontrafeling van DNA, en de productie van geneesmiddelen met radioactieve stoffen.

Artificiƫle intelligentie humoristisch ontrafeld met Jeroen Baert (Nerdland)

Comedian en computerwetenschapper Jeroen Baert (Nerdland) praat je in ons auditorium met een flinke scheut humor bij over de mogelijkheden van Artificiƫle Intelligentie.

UZ Brussel Talk

En kunnen ā€˜ziekenhuizenā€™ meer en meer evolueren naar ā€˜gezondheidshuizenā€™? Als het van het UZ Brussel afhangt, wel! Onze experten, waaronder prof. Marc Noppen, lichten nieuwe initiatieven rond gezondheidspromotie en ziektepreventie toe.

Inschrijven

Om je een optimale ervaring te bieden, gebeuren de rondleidingen in kleine groep en is het nodig om op voorhand in te schrijven. Na inschrijving ontvang je jouw digitaal ā€˜ticketā€™ met QR-code via mail.

Stel nu jouw programma samen en schrijf je in

En er is meer

Wist je trouwens dat er nog veel meer te doen is aan de Vrije Universiteit Brussel op zondag 17 maart?

  • In Jette en Etterbeek kunnen studiekiezers deelnemen aan de infodag. Lees meer.
  • In Gooik en Zellik kan het brede publiek deelnemen aan het FTI Festval Brussels en zich nog verder verdiepen in innovatie en technologie. Lees meer.