Praktisch

vrijdag, 3 mei, 2024 - 12:00 tot 13:30
BOZAR – Centre for fine Arts

Ravensteinstraat
23

1000
Brussel

Gratis

De Vrije Universiteit nodigt iedereen die zijn kritische geest wil aanscherpen uit om te komen luisteren naar onze studenten. Aansluitend kan je deelnemen aan het programma van Difference Day.

Students' Speakers Corner is een onderdeel van Difference Day, een event dat VUB en ULB, samen met tal van partners, al sinds 2015 organiseren om het belang van vrije meningsuiting en persvrijheid in de verf te zetten. Studenten krijgen niet alleen de kans om vrijuit te spreken voor een publiek, maar ook om hun verbale skills te verbeteren. Als voorbereiding krijgen alle deelnemers een masterclass en een coachingsessie. Het eindresultaat is een bevlogen toespraak van vijf minuten in Bozar én tegelijk een kortere versie van anderhalve minuut opgenomen in een professionele studio.

Iedereen is welkom om op 3 mei in Bozar te komen luisteren naar onze studenten!

De Students' Speakers Corner is een initiatief van de Universitaire Associatie Brussel (VUB & EhB).

De wereld heeft je nodig

Dit initiatief maakt deel uit van het publieksprogramma van de VUB: een programma voor iedereen die vindt dat het anders kan in de wereld en gelooft dat wetenschappelijke inzichten, kritisch denken en dialoog een belangrijke eerste stap zijn om je stempel te drukken op jouw omgeving en de wereld. 

Als Urban Engaged University wil de Vrije Universiteit Brussel een drijvende kracht van verandering in de wereld te zijn. Met ons academisch onderwijs en ons innovatief onderzoek dragen we bij aan de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties en drukken we mee onze stempel op de toekomst.

Creëer mee(r) impact

Students' Speakers Corner 2023

Student Speakers Corner 2023
Studente Speakers Corner 2023