4 redenen waarom je als IT'er wil werken aan de VUB!

#TheWorldNeedsYou #WeAreVUB

Hybride technologieomgeving

Joachim - " Onze ICT afdeling heeft de afgelopen jaren sterk geïnvesteerd in een performant, veilig en stabiel netwerk dat gebruik maakt van de nieuwste technologieën, zoals software defined networking, fiber optics, web application firewalls, e.a. Het datacenter op onze campus is volledig vernieuwd en we beginnen met de migratie van ICT-systemen naar een zero carbon emission datacenter in het Researchpark in Zellik. We gebruiken niet enkel public cloud, maar brengen deze technologie ook on premise om onze academici en onderzoekers in alle veiligheid te voorzien van data-opslag en rekenkracht. Verder wordt er ook volop ingezet op data analytics, automatisatie en de integratie van AI-tools in de dagelijkse werking van de ICT-afdelingen. Zoals je ziet: uitdagingen genoeg! "

Kennisoverdracht en opleiding

Jonathan - "Van stagiair tot network security professional, mijn reis bij de VUB is een avontuur van constante groei en innovatie. In vier jaar tijd heb ik mij opgewerkt in het beheer van diverse systemen en werk ik aan boeiende projecten zoals het Nexus-datacenter en de optimalisatie van ons Azure-netwerk."

Je krijgt als IT'er de kans om steeds bij te leren, in een labomgeving te experimenteren, je stelselmatig in te werken en je kennis bij te spijkeren via ons leerplatform Udemy.

Op de campussen heerst een sfeer van vrijheid en authenticiteit, waar innovatieve denkers en mensen die 100% zichzelf zijn, samenkomen en leren. Leren en ontwikkelen zit in ons DNA.

 

Bijdrage aan kennis en maatschappelijke vooruitgang

Ella - "Werken bij de VUB betekent meer dan een bijdrage leveren aan een universiteit; het is een kans om impact te maken op de toekomst van onderzoek en onderwijs. Deze trots en het besef dat je werkt aan iets dat groter is dan jezelf, is wat onze ‘people-driven’ aanpak onderscheidt. Hier ben je meer dan slechts een onderdeel van het proces; je bijdrage heeft echte waarde en betekenis."

Meer dan 4000 medewerkers en 20.000 studenten engageren er zich om te bouwen aan hun toekomst en die van de wereld. Je ondersteunt onderzoekers bij het verleggen van de grenzen van wetenschap en draagt indirect bij aan baanbrekende ontdekkingen en innovaties.

#TheWorldNeedsYou #WeAreVUB

 

Flexibiliteit, autonomie en mooie voordelen

Een werkcultuur met de mogelijkheid tot thuiswerken, flexibele werkuren en fijne collega's met aandacht voor je welzijn.

Je krijgt de kans om veel initiatief te nemen en autonoom te werken binnen je IT domein. En uiteraard zijn er, naast een mooi brutoloon, een hele reeks van uitgebreide extralegale voordelen (meer dan 35 dagen verlof, een sluiting tussen Kerst en Nieuw, uitgebreide verzekeringen, een interessant pensioenplan etc...).

Meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden kan je hier vinden.  

Werk mee aan deze nieuwste projecten!

G0 en Nexus datacenters: onderhoud en de uitbreiding van datacenters om de groeiende nood aan rekenkracht en gegevensopslag te garanderen. Ons Tier 3-datacenter wordt gebouwd in het Green Energy Park in Zellik, met het oog op duurzaamheid en een focus op hernieuwbare energie. 

Datacenter Green Energy Park | Vrije Universiteit Brussel

Dienst ICT
Dienst ICT op de trappen in gebouw I

Tier-1 supercomputer: ontwikkeling en implementatie van een geavanceerde supercomputer om complexe berekeningen en analyses uit te voeren, wat van cruciaal belang is voor cutting-edge onderzoek.

VUB huisvest nieuwe supercomputer in Green Energy Park-site | Vrije Universiteit Brussel