logo

Dalilla Hermans heeft je nodig!

Dalilla Hermans geeft in het voorjaar van 2021 een reeks lezingen over maatschappelijk relevante thema's zoals (anti-)racisme en dekolonisatie. Wat die lezingen zullen inhouden? Dat bepaal jij als VUB’er z√©lf op donderdag 12 november.

Ga in gesprek over racisme en equality

Als kick-off evenement van de lezingenreeks organiseert het Equality Atelier een online gesprek met Dalilla Hermans waarin ze eerst kort een aantal issues uit het (anti-)racismedebat toelicht. Nadien gaat ze met jou, de VUB-student, in gesprek over welke thema’s er nog aan bod moeten komen tijdens de lezingen. 

Wil je actief meewerken aan de allereerste interdisciplinaire lezingenreeks rond het thema anti-racisme aan de Vlaamse universiteiten? En tegelijkertijd concreet actie te ondernemen omtrent het equality beleid van de VUB? Schrijf je dan snel in voor het online evenement via de banner.

Praktisch
Donderdag 12 november, 17u-18u30
Online, via Zoom.
Nadat je bent ingeschreven, ontvang je een link naar de online kick-off sessie.

Dalilla Hermans heeft je nodig!

Schrijf je in!

Waarom...

Waarom is het zo belangrijk dat er een lessenreeks komt over (anti-)racisme op de universiteiten? En waarom moeten studenten mee nadenken over de invulling ervan? We laten Dalilla er zelf meer over vertellen. 

Dalilla Hermans heeft je nodig!

Ik schrijf me in