Het Postgraduaat Sportkinesitherapie combineren met je job?

Je kan deze opleiding perfect combineren met je job. De lessen worden om de twee weken gedoceerd op donderdag en zaterdag (9u-16u). We werken niet met verplichte aanwezigheden, en voorzien waar kan een alternatieve lesvorm. Door het praktijkgerichte karakter is aanwezig zijn een absolute meerwaarde voor iedereen.

Is jouw studietraject financieel haalbaar?

Het inschrijvingsgeld voor de volledige opleiding bedraagt 5.975€. Via de KMO-portefeuille kan je 30% van het inschrijvingsgeld laten subsidiëren (max. 7.500 € per jaar). Let wel: er is een deadline om deze aan te vragen, namelijk ten laatste 14 kalenderdagen na het begin van de opleiding.

Over levenslang leren

Waarom verder studeren naast je baan?

Een diploma biedt je als professional niet alleen de mogelijkheid om goed opgeleid de arbeidsmarkt te betreden. Ook in je verdere loopbaan kan je ervoor kiezen om verder te studeren: omdat je een nieuwe wending wil geven aan je loopbaan, omdat je je kennis en vaardigheden up-to-date wil houden, of omdat je die langverwachte droom wil najagen. En dat is een slimme zet, want het houdt je als professional relevant op de arbeidsmarkt van morgen. Kortom, levenslang leren is geen mythe maar het zorgt ervoor dat je duurzaam inzetbaar bent in onze samenleving, een engagement waarmee je actief investeert in een betere wereld!

Waarom als professional kiezen voor een opleiding aan de VUB?

Om heel wat redenen. Wij waren bijvoorbeeld een van de eerste universiteiten die volop inzette op levenslang leren. Nergens anders in ons land vind je daarom zo’n groot aanbod aan soorten opleidingen die je kan combineren met een job:

  • basisopleidingen in avondonderwijs
  • postgraduaten
  • permanente vormingen
  • miro-credentials
  • studiedagen en lezingen

Daarnaast willen we de slaagkansen van al onze studenten maximaliseren. Ook die van jou. Met een studietraject aangepast aan jouw noden en studiebegeleiding in elke fase van je studieloopbaan.

Alle info over werken en studeren combineren