logo

ONLINE SPORTMIX AANBOD - 2de semester

Online sportmix lessen - 2de semester

DE ONLINE SPORTMIX LESSEN  HERVATTEN OPNIEUW BIJ DE START VAN HET 2DE SEMESTER,  VANAF 8 FEBRUARI 2021. 

Spijtig genoeg is het voor jullie nog steeds niet meer mogelijk om bij ons je favoriete sportactiviteit te komen beoefenen ... maar geen zorgen, VUB/EHB Sport komt bij je thuis!  We gaan blijven virtueel gaan en zullen jullie een aantal van onze meest populaire groepslessen uit onze sportmix live streamen.

!! Deze live streaminglessen zijn wel enkel toegankelijk voor VUB sportknipkaarthouders en voor EHB sportstickerhouders, en nog steeds mits reservatie via de Nova Sport applicatie!  Een voordeel van deze live stream lessen is dat we nu wel meer mensen virtueel kunnen laten deelnemen aan deze lessen!!

Aarzel dus niet, maak wat ruimte in je kot, woonkamer of beter nog in je tuin en verwelkom ons bij jullie thuis. #blijvensporten

Houd er rekening mee dat onze video's strikt binnen het educatieve kader van VUB/EHB Sport moeten worden gebruikt en niet zonder toestemming buiten het privé-kader mogen worden uitgezonden.

PROGRAMMA ONLINE SPORTMIX LESSEN ( Vanaf 08/02/2021 !!!) 

MAANDAG
BODYMIX 18- 19 uur met Esher via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
TENNIS 12 - 13 uur op voorhand te reserveen via Nova Sport app (max. 3 terreinen - max 2 personen per terrein)
TENNIS 13 - 14 uur op voorhand te reserveren via Nova Sport app (max 3 terreinen - max 2 personen per terrein)
ZWEMMEN 21 - 22 uur op voorhand te reserveren via Nova Sport app - max. 30 personen/uur
DINSDAG
TENNIS 16 - 17 uur op voorhand te reserveren via Nova Sport app (max. 3 terreinen - max 2 personen per terrein)
PILATES 17 - 18 uur met Christopher via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
ZUMBA 18 - 19 uur met Elien via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
YOGA 19 - 20 uur met Laura via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
WOENSDAG
BODYMIX 12.30 - 13.30 uur met Melissa via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
DESTRESS GYM 12.30 - 13.30 uur met Gregory via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
TENNIS 16 - 17 uur op voorhand te reserveren via Nova Sport app (max 3 terreinen - max 2 personen per terrein)
YOGA 18 - 19 uur met Laura via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie)
DONDERDAG
YOGA 13 - 14 uur met Heidi via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
TENNIS 16 - 17 uur op voorhand te reserveren via Nova Sport app ( max 3 terreinen - max 2 terreinen per terrein)
STRONG HIIT 18 - 19 uur met Robin via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
ZWAARDVECHTEN 19 - 20 uur met Karin via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
VRIJDAG
YOGA 7.30 - 8.30 uur met Laura via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
PILATES 12 - 13 u met Christopher via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
MEDITATION TRAINING 17.30 - 18.30 uur via Zoom (ga voor de Zoom link naar de Nova Sport app en reserveer daar jouw sessie!)
TARIEVEN SPORTKNIP/SPORTSTICKER
VUB Sportkaart € 8.30
VUB Sportknip studenten/personeel € 24.70 (in het 2de semester is er een 50% kortingsactie)
EHB Sportsticker € 24.70 (in het 2de semester is er een 50% kortingsactie)
VUB Sportknip partners € 50 € (in het 2de semester is er een 50% kortingsactie)
VUB Sportknip alle anderen € 100 € (in het 2de semester is er een 50% kortingsactie)
!! PROMOTIE FEBRUARI & MAART: 50% KORTING OP DE AANKOOP VAN JE VUB SPORTKNIPKAART OF EHB SPORTSTICKER!!

GELIEVE ZOVEEL MOGELIJK JE SPORT(KNIP)KAART/SPORTSTICKER ONLINE AAN TE KOPEN. 
DIT KAN VIA ONDERSTAANDE LINK: 
https://www.vub.be/events/tba/aankoop-vub-sportknip-ehb-sportsticker

Studenten op de campus Etterbeek (of die vlakbij wonen) kunnen na hun aankoop hun sport(knip)kaart komen ophalen aan het onthaal van de dienst Beweging & Sport in het VUB sportcomplex (gebouw L) op campus Etterbeek.

VUB studenten te Jette en EHB studenten krijgen hun sport(knip)kaart/sportsticker thuis opgestuurd.

Partners (VUB alumni) en Externen dienen na hun online aankoop hun sport(knip)kaart komen ophalen aan het onthaal van de dienst Beweging & Sport in het VUB sportcomplex (gebouw L)  op campus Etterbeek.

Koop hier jouw sport(knip)kaart online!

Klik hier

Nova Sport app

Meer informatie

Oriëntatielopen op de VUB/ULB campus Pleinlaan

In samenwerking met de Fédération Régionale des Sports d’Orientation, stellen de Service des Sports de l’ULB en de afdeling Beweging en Sport van de VUB gratis een aantal specifieke ORIENTATIELOOP kaarten ter beschikking van studenten & personeel die graag kennis willen maken met deze sport.

Zowel op de campus Solbosch van de ULB als op de VUB Brussels Humanities, Sciences and Engineering campus te Etterbeek werden hiervoor sinds kort specifieke routes, inclusief de nodige bakens, voorzien.

In geval van interesse kan je een mail sturen aan sport@vub.be om jouw kaart te reserveren. Je krijgt dan een bevestiging van zodra de kaart op jouw naam klaar ligt aan het onthaal van VUB Sport in het sportcomplex.

Trek dus je loopschoenen aan, neem je kaart in de hand en ontdek deVUB/ULB Pleinlaan campus eens op een heel andere manier!

#VUBSport #ULBSports

Reserveren voor je favoriete sportsessie gebeurt via de NOVA SPORT applicatie, welke gratis te downloaden is zowel voor IOS als Android smartphones of via login.novasport.be voor de PC applicatie.

RESERVEER JE FAVORIETE SPORTSESSIE OP JE SMARTPHONE VIA DE NOVA SPORT APP, WELKE GRATIS TE DOWNLOADEN IS ZOWEL VOOR IOS ALS ANDROID. Bekijk hier alvast de tutorial van hoe je de app moet dowloaden op je smartphone en hoe je je account kan aanmaken.
 

RESERVEER JE FAVORIETE SPORTSESSIE OP JE COMPUTER VIA LOGIN.NOVASPORT.BE. Bekijk hier alvast de tutorial video van hoe je je account kan aanmaken via de computer. 

WAT IS DE NOVA SPORT APP?

Nova Sport is een netwerk voor alle universitaire/ hogeschool sportgemeenschappen in België.  Eenmaal je je account hebt aangemaakt  kan je oa reserveren om deel te nemen aan de activiteiten van de sportmix of om te komen zwemmen in het VUB zwembad maar ook om in contact te komen met andere mensen binnen de VUB/EHB gemeenschap waarmee je gemeenschappelijke sport interesses hebt.  Je kan ook eigen sportactiviteiten opzetten/aanmaken en mensen hiervoor uitnodigen.

Bekijk hieronder alvast de tutorial  en het stappenplan van hoe je de app moet dowloaden en hoe je je account kan aanmaken.

Tutorial VUB/EHB Nova Sport app

Tutorial VUB/EHB Nova Sport PC versie

Hey let's play campagne

Ben jij het ook beu om heel de tijd binnen te zitten met een opgesloten gevoel? Vind je het moeilijk om vrienden te overtuigen mee te gaan sporten en sport je niet graag alleen? Wil je eens een nieuwe sportactiviteit proberen maar heb je niemand in je directe omgeving die daaraan mee wil doen? 
Wil je graag nieuwe vrienden maken door middel van sport?

Daar hebben wij daar dé oplossing voor! De Nova Sport app!
Volg onderstaande instructies en vind een nieuwe sportbuddy in no-time!

#DWHJN

Tutorial Hey let's play Nova Sport

Buiten sporten.... gewoon doen!

Fietsen
België is een land van Flandriens … met in elke regio wel wat leuke routes ter beschikking.  Op https://www.fietsnet.be/routeplanner/default.aspx vind je hiervoor de nodige inspiratie alsook een routeplanner terug.  Spreek af met maximum 3 vrienden, hou afstand van elkaar en anderen, trek in deze periode van het jaar je regenjas aan, stap op de fiets en ontdek de mooie plekken in je eigen regio. 

Mis je als Vlaamse VUB-er Brussel?  Bezoek dan https://www.sportinbrussel.be/vgc-sportaanbodlopen-en-fietsenbrussel-fie... van onze partners bij VGC Sport en ontdek de bekendste routes in het Brussels Gewest.

Wandelen is nog zo’n ideale activiteit om in deze bijzondere tijden te doen.  Toegankelijk voor iedereen.  Alleen of in een groepje van maximum 4 personen.  Met de nodige afstand van elkaar en in de frisse herfstlucht met prachtige landschappen onder onze voeten. 
Ook hier vindt je online wel de nodige inspiratie voor een route op jouw maat. 
Bijvoorbeeld via https://www.routeyou.com/nl-be/location/walk/47407865/wandelen-in-belgie...
of voor de regio Brussel op https://be.brussels/cultuur-toerisme-vrije-tijd/wandelingen, waar ons gewest voor een mix van culturele en sportieve activiteiten een overzicht van mogelijkheden weergeeft.

Wat lopen betreft, ook dat is uiteraard een ideale activiteit.  Ook hier kan je dit eender waar, eender wanneer en met eender wie (let op, hou je ook hier aan het wettelijk maximum van een groep van 4) kan beoefenen. 
Sport Vlaanderen geeft ons hier de nodige inspiratie op het world wide web voor populaire routes in Vlaanderen & Brussel: https://www.sport.vlaanderen/waar-sporten/sporten-in-de-natuur/loopomlop...

En ook op de website van Sport in Brussel kan je een mooi overzicht terugvinden van enkele mooie looproutes in Brussel: https://www.sportinbrussel.be/sites/www.sportinbrussel.be/files/bijlagen...
 

Home workouts video's

In samenwerking met de studenten Lichamelijke opvoeding & bewegingswetenschappen van de VUB bieden we hieronder een reeks van multidisciplinaire tutorial video's aan waarmee je zelf thuis of vanuit je kot, op eender welk moment, zelf mee aan de slag kunt.

Introductie filmpje

Workout 1

Workout 2

Workout 3

Workout 4

Workout 5