logo

Maak als sociale ondernemer het verschil met de Social Entrepreneurship Challenge!

Je bent creatief, sociaal en ondernemend. Het liefst combineer je al die troeven om duurzame oplossingen aan te bieden voor de wereld. Check, check, dubbelcheck? Dan is de Social Entrepreneurship Challenge iets voor jou!

De 'Social Entrepreneurship Challenge' (SEC) is een initiatief van de VUB dat zowel de academische wereld als het bedrijfsleven samenbrengt. De missie van het project is om een centrum van excellentie voor sociaal ondernemerschap te worden. Om die missie te doen slagen, wil het project zo veel mogelijk netwerken en ecosystemen uitbouwen ter ondersteuning van sociale ondernemers. Jouw project kan dus een belangrijke toevoeging aan dat netwerk vormen!

Tijdens het project ga je op zoek naar duurzame bedrijfsmodellen voor sociaal ondernemerschap. Concreet werk je gedurende drie maanden een project rond een duurzaam thema uit. In de periode kan je workshops bijwonen, kan je netwerken met andere sociale ondernemers en kan je rekenen op een gepersonaliseerde coaching. Die ondersteuning kan je helpen in jouw sociaal project om duurzaamheid te realiseren. Het doel van het project is om een vooruitstrevende samenleving te creƫren via zo veel mogelijk sociale projecten. Daar kan jouw project dus het verschil in maken! Twijfel dus niet en dien jouw idee in bij SEC! Zo draag ook jij jouw steentje bij in de creatie van een mooiere wereld voor iedereen!

 

Doe jij mee aan de challenge?

Schrijf je in
Projectleider:
Nikolay Dentchev

Mail
nikolay.dentchev@vub.be

Tel:
0477917121

Meer weten over de Challenge?

Bekijk de website

Je bent…

  • Een VUB-student(e) die graag een duurzaam project op poten wil zetten
  • Creatief
  • Innovatief
  • Ondernemend
  • Sociaal

Je hebt…

  • Een passie voor sociaal ondernemerschap

What’s in it for you?

  • Je draagt bij aan een betere wereld
  • Persoonlijke ondersteuning en coaching voor jouw project

Doe jij mee aan de Challenge?

Schrijf je in
Projectleider
Nikolay Dentchev

E-mail:
nikolay.dentchev@vub.be

Tel:
0477917121

Wil je meer weten?

Check hun website