Praktisch

donderdag, 25 mei, 2023 tot en met vrijdag, 26 mei, 2023 - 09:30 tot 16:00
190
Inschrijving tot 

In deze tweedaagse training leren zorgcoördinatoren/CLB-medewerkers om een schoolprotocol rond opzettelijk zelfverwondend gedrag (ZVG) en suïcide op te stellen. Er wordt een preventief beleid op maat van de school opgemaakt (inclusief materiaal voor preventielessen). Je wordt opgeleid in technieken om in gesprek te gaan met leerlingen en om ouders in te lichten en om betrokken hulpverleners/schoolpersoneel te ondersteunen. Je krijgt handvatten voor risicotaxatie en alle noodzakelijke kennis voor doorverwijzing en opvolging. Bovendien wordt in deze training aangehaald hoe je een eventuele epidemie op school kan counteren en voorkomen.

Trainer: Prof. Dr. Imke Baetens

Data: Donderdag 25 mei 2023 en vrijdag 26 mei 2023, telkens van 9u30 - 16u

Plaats: Vrije Universiteit Brussel, Campus Etterbeek

Kostprijs: €190 *

*15% korting voor VUB-alumni en VVKP-leden

Inschrijving

Belgische BTW nummers moeten ingegeven worden volgens de volgende notatie zonder de landcode, bvb: 1234567890
Factuur nodig? *
Vraag enkel een factuur aan als je een BTW- of ondernemingsnummer hebt en je een factuur nodig hebt. Ben je particulier of heb je enkel een ondernemingsnummer? Dan volstaat als betalingsbewijs de bevestigingsmail die je na inschrijving en betaling krijgt.
  • - Selecteren -
  • VVKP-lid
  • VUB-PE partner (personeel/alumni/stagementor)
  • Niet van toepassing

Via BRUCCpro organiseert het Brussel University Consultation Center expertsessies, masterclasses en een jaarlijks symposium voor professionals in het domein van de psychologie. Daarmee willen we verbinding creëren tussen de universiteit en de praktijk. Op de hoogte blijven van ons opleidingsaanbod, kan via de  BRUCCpro Nieuwsbrief