logo

Ontdek Brussels mooiste kant op je eigen creatieve manier!

Hou je van Brussel? Ben je graag creatief bezig, of ben je op zoek naar een manier om je hoofd volledig leeg te maken? Kijk je naar de wereld met een open geest? Dan is de Fotowandelingen iets voor jou!

Fotowandelingen is een project dat op poten werd gezet door VUB-studente Ella Oelbrandt en krijgt ondersteuning via de blog van Pilar. Het geeft je de mogelijkheid om de mooiste kanten van onze hoofdstad vast te leggen. Samen met medestudenten of alleen verken je de vijf hoeken van de kleine ring die het stadscentrum omcirkelen. Die vijf hoeken vormen knooppunten die het centrum met de omliggende gemeenten verbinden. Ze hebben elk hun unieke dynamiek en evolueren ook. Zo is het publiek dat je er ziet helemaal anders op verschillende momenten van de dag, wat het heel fascinerende plekken maakt.

Als VUB-student kijk je sowieso al met een open geest en zonder dogma’s naar de wereld, en dat wil dit project dan ook volledig ondersteunen. Je kijkt verder dan de eigen campus, de omgeving of het stadscentrum. Je wandelt rond op één van de vijf hoeken en schrijft er iets over, fotografeert boeiende mensen of gebouwen, maakt videocontent,… de mogelijkheden zijn eindeloos! Zelfs al heb je het gevoel dat je helemaal niet zo’n creatieveling bent, dan nog kan dit project jouw hulp gebruiken. Jouw unieke blik kan onze hoofdstad namelijk nog mooier maken dan ze al is en kan bovendien ook nieuwe mensen aanzetten om aan het project deel te nemen. Aarzel dus niet en schrijf je in!

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Verantwoordelijke project:
Ella Oelbrandt

E-mail:
Ella.oelbrandt@vub.be

Wil je meer weten over dit project?

Check hun website

Vacature

Jij bent…

· Iemand met een open blik op de wereld

· 1 keer per maand (tot april) vrij om een hoek van de Vijfhoek te fotograferen, tekenen, schilderen,… wat je maar wil!

Jij hebt…

· Een hart voor al het moois dat onze hoofdstad te bieden heeft

What’s in it for you?

· Een coronaveilige manier om uit je kot te komen

· Je leert Brusselse plekjes op een andere manier kennen

· Een ideale manier om te ontstressen

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Verantwoordelijke project:
Ella Oelbrandt

E-mail:
Ella.oelbrandt@vub.be

Wil je meer weten over dit project?

Check hun website