2022_Aqua-Fit_Groep_VUB

AQUAFIT VUB

Aquafitness heeft verschillende voordelen: het water zorgt voor weerstand waardoor je je conditie en je spieren verstevigt. Bovendien is de impact op de gewrichten in het water minimaal en de kans op blessures kleiner dan op het droge.

We bieden in de loop van het jaar verschillende vormen van aquafitness aan met als basis Aquagym en Aquabike.

2022_Aqua-Fit_Trampoline_VUB

Aquagym

Een les op muziek in ondiep water (120 – 160 cm). Door gebruik te maken van halters, noodles en gloves die spierverstevigend werken, zal je snel resultaat merken.

Aquabike

Op de fiets, in het water? Bij Aquabike fiets je in groep, op muziek en op een tempo dat door de lesgever wordt aangegeven. Maar het is niet alleen maar trappen op de fiets. Er zijn ook armbewegingen en af en toe sta je recht op de pedalen. Kortom, een work-out voor je hele lichaam.

2022_Aqua_Bike_S_507503068

Doe mee met een les AQUAFIT

Voor deelname aan een les betaal je je toegang tot het zwembad, per beurt of via een meerbeurtenkaart. Voor de lesgever betaal je afzonderlijk aan ons onthaal in gebouw L op de campus, voor je naar het zwembad gaat.

Studenten genieten een voordeeltarief op de lesgeversbijdrage en VUB’ers krijgen korting op de toegang tot het zwembad via de aankoop van een meerbeurtenkaart.