Praktisch

dinsdag, 12 september, 2023 - 08:30 tot 17:00
ACTO Taaltesten
Pleinlaan 11
1050 Elsene
Inschrijving tot 

De ITACE evalueert je Engelse taalvaardigheid in een academische context volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (ERK). Meer info over deze taaltest, de testvoorbereiding en voorbeeldvragen kan je vinden op www.itace.be.

Doelgroep

De ITACE voor studenten is bedoeld voor studenten die een B1, B2, C1 of C2 certificaat wensen te behalen.

Plaats & Schema

De test vindt plaats op de Brussels Humanities, Sciences & Engineering Campus (Campus Etterbeek) aan de VUB, Pleinlaan 2, 1050 Elsene.

Het algemeen testschema is als volgt:

  • 8u30 tot 12u: de computer test en het schriftelijk deel
  • vanaf 12u20: het mondeling deel

Gedetailleerde informatie over de specifieke locatie en het testschema wordt één week vóór de datum van test per e-mail meegedeeld.

Inschrijving

Schrijf je in door onderaan het formulier in te vullen en online te betalen vóór de deadline. Jouw inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld.

Wanneer het maximum aantal inschrijvingen voor de test is bereikt, worden de inschrijvingen eerder afgesloten dan de uiterste inschrijvingsdatum. 

Prijs

Standaard test: €140

Het schriftelijk en mondeling gedeelte is inbegrepen in de inschrijvingsprijs. Deelnemers die echter lager scoren dan B1 op de computertest, kunnen niet deelnemen aan de schriftelijke en mondelinge test, aangezien ITACE geen certificaten voorziet onder B1-niveau. Vandaar dat deelnemers met een lager niveau Engels afgeraden wordt om deel te nemen. Het is niet mogelijk om een terugbetaling te krijgen indien men een niveau lager dan B1 behaalt.

Statusbericht

Sorry… This form is closed to new submissions.