logo

Word jij een held?

De COVID-epidemie blijkt een van de zwaarste stormen te worden die onze maatschappij heeft moeten doorstaan sinds de wereldoorlogen. Ondanks herhaaldelijke waarschuwingen, lijkt het onwaarschijnlijk dat de huidig getroffen maatregelen voldoende zullen blijken om het Belgische gezondheidssysteem te beschermen. De verwachte piek van hospitalisaties en opnames op de diensten Intensieve Zorgen is van die aard dat alle ziekenhuizen in dit land zich ernstige zorgen maken. De tweede golf wordt een tsunami, aan ons om het schip drijvende te houden. En jij, VUB'er, kan hierbij helpen!

 

Wat kan ik doen?

Het ziekenhuis heeft nood aan allerlei hulp in tijden van crisis. Zij zijn vragende partij en rekenen op de steun van medewerkers en studenten van VUB en sympathisanten om te ondersteunen waar en hoe mogelijk.

  • Studenten van de VUB die door het wegvallen van lessen tijd kunnen vrijmaken om logistieke ondersteuning te bieden.
  • Huidige of oud-studenten binnen de life sciences die hun specifieke ervaring en kennis willen aanbieden om zorgpersoneel allerhande te ondersteunen.
  • Administratieve ondersteuning

Kortom: Iedereen kan helpen! 

Praktisch

Klik op onderstaande link en vul het formulier in.

Hoor je nooit iets terug? Zoveel te beter, dat wil zeggen dat ze de situatie meester zijn gebleven of dat er zoveel reacties zijn gekomen dat ze nooit bij jouw naam komen.

Uz Brussel heeft je nodig

Doe mee!

Meer weten over UZ Brussel?

Naar de website