logo

VUB loopt… verder!

Hou je van lopen? Wil je zieke mensen op een sportieve manier een hart onder de riem steken? Of wil je gewoon een goed doel steunen? Dan is VUB Loopt iets voor jou!

Lopen is goed voor de gezondheid en laat de gezondheid nu net de belangrijkste motivator zijn waarom we de laatste tijd massaal de loopschoenen aanbinden. Spijtig genoeg zijn er ook heel veel mensen die niet in staat zijn om te lopen, omdat ze bijvoorbeeld ziek zijn. Daarom wil de VUB het hele jaar door zo veel mogelijk medewerkers, alumni, studenten en sympathisanten aansporen om samen te lopen voor de gezondheid van anderen, voor een goed doel dus! Daarnaast wil het project sensibiliseren rond gezond sporten, met als doel om geld in te zamelen voor het VUB-UZB Paul De Knop Fonds voor immunotherapie.

Om die uitdaging tot een succesvol einde te brengen, heeft het project jouw steun nodig. Op het VUB Loopt-platform kan je je laten inspireren door één van de loopbuddy's, kan je deelnemen aan één van de campagnes of kan je jouw eigen actie opzetten ten voordele van het VUB-UZB Paul De Knop Fonds. Als je zelf niet zo’n passie hebt voor lopen, kan je op dat platform het project ok steunen via een donatie of door een van de producten die het project aanbiedt te kopen. Er zijn dus mogelijkheden genoeg! Doe zoals meer dan 1000 VUB’ers en steun het VUB loopt-project op jouw manier. Zo maak jij het belangrijke verschil in de strijd tegen kanker!

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Verantwoordelijke project:
Dirk van de Wiele

E-mail:
Dirk.van.de.wiele@vub.be

Wil je meer weten over dit project?

Check hun website

VACATURE

Jij bent…

  • Een VUB’er met het hart op de juiste plaats

Jij hebt…

  • Zin om een loopproject op poten te zetten of om het project financieel te steunen

What’s in it for you?

  • Je levert een belangrijke bijdrage aan de strijd tegen kanker
  • Lopen is goed voor je gezondheid

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Verantwoordelijke project:
Dirk van de Wiele

E-mail:
Dirk.van.de.wiele@vub.be

Wil je meer weten over dit project?

Check hun website