Word een succesvolle jonge ondernemer dankzij StartLAB.Brussels! 

Ben jij een VUB’er die een idee heeft voor een innovatief project, maar weet je niet goed waar te beginnen om een solide basis te leggen? Of ben je al gestart, maar wil je je businessmodel eens op de proef stellen? Zou je graag uitgedaagd en begeleid worden door een netwerk van experts? Wens je je actief aan te sluiten bij een sterke community? Wil je bovendien een belangrijke impact hebben op de maatschappij? Dan is StartLAB.Brussels iets voor jou! 

StartLAB.Brussels is een programma ontworpen door ondernemers, voor ondernemers van alle achtergronden en daarom  dé go to place voor jonge ondernemers zoals jij. Dankzij het initiatief kan je dan ook rekenen op ondersteuning van idee tot impact. Zo biedt StartLAB.Brussels je tools en kennis aan die het dankzij haar unieke positie binnen de universiteiten en de Belgische ondernemersecosystemen verwerft. Bovendien is StartLAB.BRUSSELS is een diverse, dynamische, ambitieuze en innovatieve gemeenschap.  

Concreet moedigt StartLAB.Brussels via haar begeleiding, kennis en toegang tot een breed netwerk (toekomstige) student-ondernemers zoals jij aan om zich te ontplooien. 

Dankzij het incubatieprogramma (bestaande uit en mentorship, workshops, begeleiding, co-working, masterclasses, networking events en veel meer) begeleidt StartLAB.Brussels je in al je ondernemersstappen. Daarnaast versterkt het project de relaties tussen jou als student-ondernemer en jouw (mogelijke) partners. Bovendien draag je via het project bij aan de maatschappij, want je bevordert de economische groei door middel van impact, technologie, innovatie én duurzaamheid. Twijfel dus niet en stel je kandidaat voor StartLAB.Brussels! 

Meer info 

Vacature

Je bent… 
 • Een VUB’er die graag wil ondernemen of die hier graag over wil bijleren 
 • Ambitieus 
 • Geïnteresseerd in ondernemerschap 

   
Je hebt… 
 • Zin om een belangrijk verschil te maken 
 • Een idee voor een innovatief project of een interessant project dat al loopt 
 • Zin om bij te leren over ondernemen

   
What’s in it for you? 
 • Coaching door ondernemers die tonnen ervaring in het werkveld hebben 
 • Je krijgt toegang tot een netwerk van experts 
 • Je kan masterclasses à la carte bijwonen 
 • Je maakt lid uit van een brede ondernemerscommunity 
 • Je krijgt toegang tot coworking 
 • Je kan deelnemen aan verrijkende evenementen 

Inschrijven

Help jongeren om een succesvolle ondernemer te worden dankzij StartLab.Brussels! 

Ben je gepassioneerd door ondernemen? Ben je een ondernemer met enkele jaren ervaring? Is het voor jou belangrijk om al jouw verzamelde kennis door te geven aan de nieuwe generatie jonge talenten? Dan is StartLAB.BRUSSELS, de incubator voor jonge ondernemers, iets voor jou! 

StartLAB.Brussels is een programma ontworpen door ondernemers, voor ondernemers van alle achtergronden. Dankzij haar unieke positie binnen de universiteiten en de Belgische ondernemersecosystemen, beschikt het project over een zeer breed netwerk aan deelnemers. De bedoeling van het project is om alle kennis, ervaring en advies van ervaren ondernemers door te geven aan jonge, ambitieuze ondernemers. Daar ben jij als krak in jouw vak een belangrijke factor in!  

Concreet ondersteun je via StartLAB.Brussels de jonge ondernemers en hun project van idee tot impact. Dat doe je via de tools en kennis die je verzamelde tijdens je jarenlange ervaring. Je geeft ze tips, advies en nieuwe inzichten die hun project mogelijks succesvoller maken. Daardoor is het project voor de jonge ondernemers de ideale eerste stap naar een mooie carrière. Bovendien maak je als ondernemer via StartLAB.Brussels deel uit van een brede community van coaches en/of adviseurs. Het project is daardoor de ideale plek om je netwerk te verbreden. Daarbij geeft het je ook nieuwe inzichten én help je mee om de droom van jonge ondernemers waar te maken. Op het programma: boeiende uitwisselingen en ontmoetingen met jongeren die een vraag naar uitdaging en aanmoediging hebben! Twijfel dus niet en doe mee! 

Meer info

Vacature

Je bent… 
 • Een ondernemer die gepassioneerd is door zijn of haar beroep 

   
Je hebt… 
 • Al enkele jaren ervaring binnen het ondernemerschap 
 • Zin om alle kennis en ervaring die je opgedaan hebt te delen met jonge, ambitieuze ondernemers 
 • Zin om jonge ondernemers bij te staan en advies te geven 

   
What’s in it for you? 
 • Je krijgt toegang tot een breed netwerk van mede-experts 
 • Je maakt deel uit van een brede ondernemerscommunity 
 • Je krijgt toegang tot coworking 
 • Je kan deelnemen aan verrijkende evenementen

Inschrijven

Contactgegevens

Projectleider: Thomas Crispeels

E-mail: Thomas.Crispeels@vub.be

TEL: 0487713503 (Hassan Haddouchi)

*Als Urban Engaged University roepen we onze VUB-community op om mee te bouwen aan een betere wereld via maatschappelijk engagement. Op het platform “De Wereld Heeft Je Nodig”  verzamelt de VUB maatschappelijk zinvolle projecten, waar studenten, medewerkers, alumni en sympathisanten rond kunnen samenwerken. Deze projecten vertegenwoordigen de universiteit niet. De initiatieven en communicatie zijn voor rekening van de organisatoren van het project, en vertolken geen standpunt van de universiteit.