Individueel studietraject

Wijkt jouw studietraject af van het standaard voorgestelde studietraject? 

Lees de algemene info over het individuele studietraject

Voor de faculteit Geneeskunde en Farmacie geldt hiervoor nog een extra facultaire regel:

Studenten die niet slagen voor minstens 30 ECTS-credits binnen het eerste bachelortraject komen niet in aanmerking voor een individueel studietraject, zoals bepaald in artikel 78 van het aanvullend facultair Onderwijs- en Examenreglement. Deze studenten kunnen hun eerste bachelortraject niet verder aanvullen met opleidingsonderdelen uit het tweede en/of derde bachelortraject. Zij worden beperkt tot het opnemen van inleidende opleidingsonderdelen uit het eerste jaar modeltraject van de bachelor.

Studenten die hun traject wel mogen aanvullen, dienen rekening te houden met de gestelde inschrijvingsvereisten (zie hierboven).

Uitzondering studietraject

Wil je een uitzondering op je studietraject aanvragen? 

Vraag een uitzondering aan

 

Contact 

Er zijn verschillende manieren waarop de studietrajectbegeleiders je kunnen helpen. 

Ga zelf aan de slag! 

Voor je contact opneemt, kan je zelf aan de slag gaan met de tips & tricks op onze Canvaspagina

Workshops

De studietrajectbegeleiders organiseren ook workshops over verschillende thema's. Je vindt ze terug in de kalender op WeAreVUB

E-mail

De studietrajectbegeleiders zijn bereikbaar via hetzelfde e-mailadres. Achter de schermen wordt jouw vraag aan de juiste persoon toegewezen.
studietraject.gf@vub.be

Individuele afspraak

Zit je met een specifieke vraag over jouw studietraject en bieden de Canvas-cursus en de workshops geen antwoord? Maak een afspraak onderaan deze pagina of stuur een mail.

Chatmomenten

Elke week kan je met korte vragen op vaste momenten terecht bij de studietrajectbegeleider van jouw opleiding via de chatoptie van Microsoft Teams. Let op: enkel de vragen die tijdens deze vaste momenten gesteld worden, zullen worden beantwoord. 

Spring binnen in het contactpunt 

Zit je met een algemene vraag rond je studietraject of over de verschillende begeleidingsmogelijkheden van Studiebegeleiding, spring dan binnen in het Contactpunt! Hier kan je zonder afspraak langskomen. Check de openingsuren. 

Wie is wie?

Wil je een specifieke studietrajectbegeleider bereiken? Check dan zeker wie voor jouw opleiding kan helpen en hoe en wanneer je hen kan bereiken. 

2022_Studietrajectbegeleider GF_Petra Jacobs

Petra Jacobs

Biomedische Wetenschappen – Master Biomedical Research – Management en beleid in de gezondheidszorg – MaNaMa Industriële Farmacie – MaNaMa Ziekenhuisfarmacie
2022_Studietrajectbegeleider GF_Ine De Smet

Ine De Smet

Studietrajectbegeleider Geneeskunde – Huisartsgeneeskunde – Specialistische Geneeskunde – Management, zorg en beleid in de gerontologie – Research Master Gerotological Sciences
2022_Studietrajectbegeleider GF_Kaat Terryn

Kaat Terryn

Studietrajectbegeleider Bachelor Farmaceutische wetenschappen – Master Farmaceutische Zorg – Master Geneesmiddelenontwikkeling