Is Manuele Therapie iets voor jou?

Wil je weten of de master-na-masteropleiding Manuele Therapie bij je past? Ontdek het via onderstaande informatie en activiteiten.

Wat leer je in de opleiding? 

Deze opleiding creëerden we op basis van de noden van manueel therapeuten. Je krijgt les van enthousiaste experten met uitgebreide klinische ervaring en een sterke wetenschappelijke achtergrond. Ze leren je complexe neuromusculoskeletale gezondheidsproblemen te managen. Verdiep je in de kneepjes van het vak tijdens praktische oefenmomenten en je stage. Nadien kan je meteen aan de slag als manueel therapeut.

Bekijk het studieprogramma

 

De troeven van onze opleiding Manuele Therapie

  • Je krijgt les van topexperten in de manuele therapie. Onder hun begeleiding zet je je kennis meteen om in de praktijk.
  • Je studeert af als erkend manueel therapeut. Onze opleidingen zijn officieel goedgekeurd door de Nederlands-Vlaamse Accreditatieorganisatie (NVAO), de International Federation of Orthopaedic Manipulative Physical Therapists (IFOMPT) en de Erkenningscommissie voor de Bijzondere Beroepsbekwaamheid in de Manuele Therapie (Vlaamse overheid).
  • Je kan deze studie makkelijk combineren met je job. De Nederlandstalige lessen gaan door op dinsdagnamiddag- en avond, en op zaterdag.

Ontdek alle troeven van de VUB 

Na je studie

Je hebt het diploma Master of Science in de Manuele Therapie ontvangen, dus kan je aan de slag als manueel therapeut. Bovendien heb je de expertise in huis om het ook als wetenschapper waar te maken.

Ontdek je beroepsmogelijkheden

2022_Infopunt studenten tijdens infodag_24 april_Etterbeek_VUB

Deze opleiding beter leren kennen?

Wil je je verdiepen in deze VUB-opleiding? Neem deel aan onze (online) studiekeuzeactiviteiten. Doorblader onze brochure, chat met studenten, stel vragen aan onze proffen tijdens een online infosessie, lees getuigenissen van alumni of doe mee aan een open lesdag of infodag.

Overzicht