logo

Vorm een hechte online groep dankzij Solid-19!

Ben jij iemand die solidariteit belangrijk vindt, en al zeker in tijden van een coronapandemie? Wil je graag lid worden van een online community die zich hierrond engageert? Wil je zelf ook iets bijdragen of geïnspireerd worden door anderen? Dan is Solid-19 iets voor jou!

Solid-19 is een online gemeenschap die tot stand kwam in mei 2020. De aanleiding was de kreet van een aantal jongeren om een broodnodige solidariteit. Die was door het Covid-19-virus namelijk volledig zoek. Het virus had en heeft nog steeds een grote impact op ons, en daarom is het belangrijk om een duidelijk signaal te geven dat niemand er alleen voor staat. Zowel via Instagram, de Facebookpagina als de Facebookgroep deel of lees je dankzij Solid-19 verschillende oproepen, ideeën of mooie voorbeelden ter inspiratie. Daardoor stimuleert het project niet alleen mensen hun solidariteit, maar ook participatie, inclusie en diversiteit.

Als lid van de Solid-19-community kies je dus zelf of je actief inspiratie deelt, of je passief dingen meeleest en of je al dan niet zelf over gaat tot een solidariteitsactie. De mogelijkheden zijn eindeloos! Om zo veel mogelijk mensen te bereiken, heeft het project een groot platform nodig, en Solid-19 kan dus alle extra likes, shares, posts,… heel hard gebruiken. Jouw ene muisklik kan dus écht het verschil maken! Ben je nieuwsgierig geworden naar de posts of wil je zelf iets posten? Word dan lid van onze Facebookgroep, like de Facebookpagina en/of volg Solid-19 op Instagram!

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Verantwoordelijke:
Pieter T'Jampens

E-mail:
pieter@globelink.be

Wil je meer weten over dit project?

Check hun website

VACATURE

Je bent…

  • Een VUB’er die solidariteit, participatie, inclusie en diversiteit belangrijk vindt

Je hebt…

  • Een profiel op Facebook en/of Instagram
  • Zin om passief of actief deel uit te maken van een invloedrijke online community

What’s in it for you?

  • Je ontwikkelt je eigen visie op een duurzame wereld en onderneemt samen met anderen actie in de publieke ruimte
  • Je mening zindert op innovatieve manieren na in de samenleving
  • Jeugddienst Globelink vertrekt vanuit het pedagogisch kader ‘Educatie voor Duurzame Ontwikkeling’ (EDO). Dat betekent dat ze zich richten op het ontwikkelen van jouw competenties om duurzame plannen te maken die rekening houden met jouw impact, nu en in de toekomst, voor jezelf en voor anderen, hier en elders in de wereld

Wil je je engageren voor dit project?

Doe mee!
Verantwoordelijke:
Pieter T'Jampens

E-mail:
pieter@globelink.be

Wil je meer weten over dit project?

Check hun website