logo

Koop lekkere pasta in het VUB-resto en steun zo VZW Nakama via Brussel Helpt! 

Ben jij een VUB’er die graag pasta eet? Heb je het hart op de juiste plaats? Zou je bovendien graag kinderen en jongeren uit de meest kwetsbare buurten van Brussel helpen? Dan is de VUB-actie voor Brussel Helpt iets voor jou! 

Tussen 22 november en 26 november kan je in de VUB-studentenresto’s speciale pasta’s kopen. Voor de vierde keer op rij kan je namelijk zowel tijdens de lunch als tijdens de avondverkoop een best of-pasta ten voordele van Brussel Helpt kopen. Je betaalt slechts één euro extra voor de pasta. Die euro geeft de VUB integraal aan Brussel Helpt, die dit jaar de VZW Nakama steunt. Je vult dus niet alleen je maag met de lekkere pasta, maar ook je hart met de dankbaarheid van de vrijwilligers van Nakama. Een echte win-win, dus! 

Nakama is een enthousiaste, jonge en ambitieuze groep vrijwilligers die zich inzet voor kinderen en jongeren uit de meest kwetsbare buurten van Brussel. Nakama is eveneens het Japanse woord voor vriend, kameraad, compagnon. Die naam heeft de vzw niet zomaar, want het is de betekenis die de vzw wil hebben voor alle volgende generaties. Concreet organiseert Nakama kampen, uitstappen, huiswerkbegeleiding en verschillende soorten activiteiten voor kinderen en jongeren. De vzw geeft hen een veilige plek, een luisterend oor en een plek van vertrouwen. Op die manier versterkt de vzw het zelfbeeld van de Brusselse kinderen en jongeren. Met de opbrengst van de pastaverkoop wil Nakama de organisatie professioneler maken, de werking verder diversifiëren en nog meer Brusselse kinderen en jongeren bereiken. Twijfel dus niet en koop de pasta voor het goede doel! 

VUB RESTO

Heb jij hier ook al honger van gekregen? Kom zeker en vast naar de pastaverkoop in ons duurzaam VUB-restaurant op één van volgende tijdstippen:

MA-VRIJ: MIDDAG

11:30 - 13:45

MA-DO: AVOND

17:30 - 20:00

 

Meer info over Nakama?

Ontdek

Brussel Helpt?

Neem een kijkje

De duurzame VUB Resto

Ontdek